Fruktkasse

Många företag som levererar matkassar erbjuder också sina kunder möjligheten att beställa en separat fruktkasse. En fruktkasse innehåller ofta några kilo blandad frukt och kan också innehålla särskilda frukter beroende på vilken säsong det är. Detta är något som många upplever är mycket praktiskt eftersom man då också alltid har frukt hemma när man blir sugen på ett mellanmål. Många leverantörer av matkassar skickar också med inspiration till vad man kan göra med frukterna i form av recept på härliga desserter med mera.

Hur beställer man en fruktkasse?

Den som är intresserad av att beställa en fruktkasse kan kolla om ens nuvarande leverantör av matkassar erbjuder en sådan tilläggskasse. Det går oftast att beställa en fruktkasse separat hos en annan leverantör om ens nuvarande leverantör inte erbjuder detta. Många av de stora matkasseföretagen har dock börjat med en fruktkasse eftersom detta är något som generellt sett är mycket uppskattat av kunderna. De matkassar som man beställer från livsmedelsbutiker på nätet erbjuder möjligheten att lägga till produkter man är intresserad av vid sidan om den matkasse man beställer. På dessa sajter kan man därför skapa sin egen fruktkasse om man är intresserad av detta.

Exempel på en vanlig fruktkasse

Vad innehåller en fruktkasse?

De flesta fruktkassar som leverantörerna av matkassar erbjuder innehåller blandad frukt beroende på säsong. De vanligaste frukterna såsom banan, äpple och apelsin är ofta representerade i dessa kassar, men många försöker också inkludera lite ovanligare och mer exotiska frukter som granatäpple, kiwi och passionsfrukt. Även om fruktkassar alltid medför en extra kostnad så överstiger denna sällan det pris som man hade behövt betala för frukten i en vanlig livsmedelsbutik. Om man gillar att äta frukt är det därför ett praktiskt sätt att få även detta levererat direkt till dörren. Om din matkasseleverantör inte erbjuder en fruktkasse så kan du föreslå detta till dem, vilket kan medföra att de börjar med en sådan.

Vilka har fruktkasse?

Bland andra;

Linas Matkasse

Middagsfrid

Ecoviva

Mat och Ro

Mathem

Vill du istället för att läsa om fruktkassar se samtliga erbjudanden på Matkasse.nu? Klicka här! 

1
0