Mat och Ro – matkassar för södra Sverige

Mat och Ro levererar matkassar i Stockholm, Göteborg samt Södra sverige - Skåne, södra Småland, Blekinge och södra Halland. Du kan välja mellan ett brett utbud av olika matkassar och beställa för 2,4 eller 6 personer på de flesta. Via Matkasse.nu får du 200 kr rabatt när du köper din första matkasse från Mat&Ro. Du köper alla matkassar för 359 kr när du blir kund om du beställer minst två leveranser. Rabattkoden "MATKASSE200" anger du i fältet "Meddelande"  när du fyller i dina uppgifter. Beställer du matkasse för 6 personer är prova på priset 995 och med vår kod 795 kr.

Klicka på den här länken eller "Bli kund" på www.matochro.se

Bli kund hos Mat&Ro

Fyll i rabattkoden i fältet Meddelande som ligger i den nedre delen av registreringsprocessen:

RABATTKOD

Typ av kasseMatkasseProva på pris med vår rabattkodRabattkod 
5 middagar 2 personerFamiljekasse laga själv359 krMATKASSE200Beställ här!
5 middagar 4 personerFamiljekasse laga själv359 krMATKASSE200Beställ här!
5 middagar 4 personerBarnens bästa kasse359 krMATKASSE200Beställ här!
4 middagar 2 personerKockens förberedda kasse359 krMATKASSE200Beställ här!
4 middagar 4 personerKockens förberedda kasse359 krMATKASSE200Beställ här!
5 middagar 2 personerLåg Kolhydratkasse LK359 krMATKASSE200Beställ här!
5 middagar 4 personerLåg Kolhydratkasse LK359 krMATKASSE200Beställ här!
5 middagar 4 personerLCHF-kasse359 krMATKASSE200Beställ här!
3 middagar 4 personer3-dagars mix359 krMATKASSE200Beställ här!
4 middagar 4 personerEkologisk vegetarisk matkasse359 krMATKASSE200Beställ här!
Priserna gäller nya kunder för 2, 4 personerskassar vid beställning av minst 2 leveranser. Matkassar för 6 personer kostar 995 kr och 795 kr med vår rabatt.

Mat och Ro ger dig lugn i vardagen

Många som ännu inte upptäckt alla fördelar med matkassar kan ofta fastna i gamla hjulspår och upprepa många middagar varje vecka. Detta kan bero på att man helt enkelt inte har tid och ork till att planera in nya middagar och det kan ibland vara svårt att komma på något nytt att hitta på när man går runt i butiken. Med matkassar från Mat och Ro löser man detta problem, eftersom man då får en kasse med ingredienser till vardagarnas alla måltider levererade hem. Priset blir ofta billigare än om man hade köpt maten själv i butik eftersom svinnet blir mindre samtidigt som man inte frestas av impulsköp som man egentligen inte behöver göra.

Vilken typ av mat erbjuder Mat och Ro?

Mat och Ro vill att maten ska vara enkel att laga och smaka gott. Dessutom försöker man få rätterna så ekologiska som möjligt och fria från tillsatser i den mån det går. För tillfället finns följande matkassar att välja på:

  • Familjekassen: 5 måltider för 2-6 personer. En blandning av klassisk husmanskost och modernare rätter som hela familjen kommer uppskatta. Finns även som laktosfri variant.
  • Barnens bästa kasse: 5 måltider för 2-6 personer med särskilt fokus på det som barnen gillar. Ofta lite mer lättlagade rätter utan krångel.
  • Kockens förberedda kasse: Denna matkasse är till för dig som vill spara så mycket tid som möjligt utan att behöva kompromissa med kvaliteten på middagarna. En stor del av maten är förberedd och kräver mindre tillagning än övriga kassar. Innehåller 4 måltider för 2-6 personer.
  • Lågkolhydratkasse: En matkasse med 5 middagar för 2-6 personer, som innehåller långsamma kolhydrater för den som föredrar att äta mat med lågt GI, glykemiskt index.
  • LCHF kasse: För dig som söker dig mot en lättare livsstil. Här är det fokus på proteinråvaror som kött, fisk och kyckling med mejerier och ovanjord-grönsaker.
  • Ekologisk vegetarisk matkasse: Hälsosam, näringsriktig och spännande rätter för dig som älskar rotfrukter med ambition att ha så mycket ekologiska varor som möjligt.
  • 3 dagars mix: God och lättlagadmat varav ena rätten är förberedd av Mat och ros kockar
  • Frukostkasse: Beställs som tillägg när du beställer någon av de ordinarie kassarna

Var levererar Mat och Ro?

Mat och Ro levererar matkassar i Stockholm och Göteborg samt till Skåne, södra Småland, Blekinge och södra Halland. Du får din matkasse på måndagar och kan betala med kort eller faktura. För mer information om matkassarnas innehåll, se Mat och Ro:s hemsida!

Mat & Ro matkasse

1
0