Årstiderna

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Köp Årstidernas matkasse med 20% rabatt när man startar en prenumeration: GRÖNMAT2022. Leverans kan du få i bland annat Uppsala, Norrtälje, Stockholm (Storstockholm), Borås, Södertälje, Eskilstuna, Västerås, Enköping, Göteborg, Ängelholm, Båstad, Lund, Malmö, Helsingborg och Örebro.

Matkassarna på Årstiderna

Hos Årstiderna går det att välja hur många personer mellan 1-4 och vilket datum som är aktuellt att köpa matkasse för så får du förslag på bra alternativ. Leveranser av matkassar sker på måndag och råvarulådor torsdagar och fredagar.

Dessa matkassar finns hos Årstiderna:

  1. Vegetariska Matkassen
  2. Flexetariska Matkassen
  3. Veganska Matkassen 

Det här är inte något vanligt matkasse-företag. Årstiderna är ett ovanligt matkasse-företag. Varför? Maten levereras inte i kassar, utan i trälådor och lådan innehåller alltid säsongens bästa ekologiska råvaror levererade av närliggande bönder och producenter. Årstiderna är ett lantbruksföretag.

Till varje låda följer det med recept som är tänkta att passa innehållet i lådan. Lådan levereras till din dörr på en tid som förhoppningsvis passar dig och din familj.

Årstidernas skriver själva följande om sin affärsidé: Vi tar en trälåda, fyller den med säsongens bästa ekologiska råvaror, lägger i några lättlagade recept som passar till innehållet och levererar den direkt hem till din dörr.

Årstiderna  har tre gårdar där de odlar mer än 50 sorters grönsaker på sammanlagt 550 hektar mark. Årstiderna arbetar med något de kallar “FRÅN JORD TILL BORD” – det innebär att vägen från bonden till kunden ska vara så kort och snabb som möjligt. På vägen ska råvaran vara så opåverkad som möjligt och råvarorna ska dessutom i möjligaste mån söka att efterlikna  – just det – årstiderna. Respekt ska visas för naturen och de som arbetar i och brukar den.

Vegetariska matkassen

Goda och mättande vegetariska rätter för män, kvinnor och barn. Sanne satsar på “grön” mat som är god, nytt och snäll mot miljön. Rätterna tar runt 45 minuter att laga och innehåller jämte grönsaker andra livsmedel och mejeriprodukter. Allt ekologiskt, såklart.

Världsmatkassen

Detta är en matkasse som har utgått ur sortimentet där fokus låg på urbana måltider. Kassen erbjöd allt från Italienskt till Asiatiskt och nordiskispirerad mat. Tidigare hade Årstiderna en liknande populär kasse som hette Jorden runt kassen.

Veganska Matkassen

Fokus på god smak, hälsa, klimatvänlighet och självklart helt gröna rätter.

Du även beställa extra varor i form av ett visst urval av styckevaror.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!