Middagsfrid

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

När Middagsfrid startade sommaren 2007 var det för att underlätta för familjer i deras vardag. Många känner att tiden inte räcker till och idén till en färdigplanerat matkasse föddes. Middagsfrid har sedan starten haft ett stort fokus på ekologiska och tillsatsfria varor så långt det går.

Originalkassen – 945 kr
Lättlagade kassen – 795 kr
Flexitarian 795 kr
Barnkassen – 795 kr
Vegokassen – 675 kr

Exempel Middagsfrid matkassealternativ:

–        5-dagarskasse: Det här alternativet innehåller fyra portioner middagsmat för fem dagar. Recepten är framtagna för att passa hela familjen. Det finns även bifogat hur måltiderna kan anpassas för de riktigt små barnen. I varje 5-dagarskasse finns måltider med både kött, fisk, fågel och vegetariskt.

–        3-dagarskasse: Innehållsmässigt lik 5-dagarskassen men framtagen för familjerna som kanske har kvällsaktiveter eller av andra skäl inte vill ha hela middagsveckan planerad och inhandlad.

–        2-personerskasse: Alternativet för det mindre hushållet. Matkassen kommer planerad med tre olika recept där ett recept är anpassad för fyra måltider. Maten är något festligare och passar perfekt för parhushållet.

–        Barnkasse: Här är extra hänsyn tagen till att tillagningen skall gå fort. Råvarorna är ekologiska och i största möjliga mån fria från tillsatsämnen. Med det här alternativet är maten både nyttig, snabblagad och god.

–        Vegokasse: Upptäck den vegetarisk maten med Middagsfrid. 3 middagar för 4 personer och mat av god kvalitet.

Med adress och postnummer får du snabbt se om Middagsfrid har vägarna förbi din stad. När du sedan valt middagskasse kan du välja något av de extra tillvalen med frukt, fredagsmys eller frukostkasse. Som betalmedel fungerar Visa, Master Card och American Express. Det går även att få pappersfaktura mot en avgift om 45 kronor. Så länge förändringar i matabonnemanget görs elva dagar före leverans så finns inget bindande.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!