Middagsfrid

Kicki Theander startade sommaren 2007 Middagsfrid. Som trebarnsmor upplevde hon som många andra tidskravet från matplanering, inköp samt tillredning. Allt för ofta räckte inte tiden till och det var inte ovanligt med halvfabrikat på familjen Theanders middagsbord. Idén att hjälpa hushåll till en mer hälsosam vardagsmat samtidigt som hushållet även sparade tid slog väl ut. Middagsfrid har sedan starten haft ett stort fokus på ekologiska och tillsatsfria varor så långt det går. När man beställer någon av matkassarna är det Kicki och Middagsfrids nutritionist Carina Ålund som har satt ihop de olika alternativen.
  OrdinarieRabattkodDitt Pris

Middagsfrid logotype 2018
Originalkassen945 krMNU50 - Beställ här!Beställ här

Middagsfrid logotype 2018
Snabba kassen795 krMNU50 - Beställ här!Beställ här

Middagsfrid logotype 2018
Flexitarian795 krMNU50 - Beställ här!Beställ här

Middagsfrid logotype 2018
Barnkassen795 krMNU50 - Beställ här!Beställ här


Middagsfrid logotype 2018
Vegokassen675 krMNU50 - Beställ här!Beställ här

Middagsfrid har satt ihop följande matkassealternativ:

-        5-dagarskassen: Det här alternativet innehåller fyra portioner middagsmat för fem dagar. Recepten är framtagna för att passa hela familjen. Det finns även bifogat hur måltiderna kan anpassas för de riktigt små barnen. I varje 5-dagarskasse finns måltider med både kött, fisk, fågel och vegetariskt.

-        3-dagarskassen: Innehållsmässigt lik 5-dagarskassen men framtagen för familjerna som kanske har kvällsaktiveter eller av andra skäl inte vill ha hela middagsveckan planerad och inhandlad.

-        2-personerskassen: Alternativet för det mindre hushållet. Matkassen kommer planerad med tre olika recept där ett recept är anpassad för fyra måltider. Maten är något festligare och passar perfekt för parhushållet.

-        Barnkassen: Här är extra hänsyn tagen till att tillagningen skall gå fort. Råvarorna är ekologiska och i största möjliga mån fria från tillsatsämnen. Med det här alternativet är maten både nyttig, snabblagad och god.

-        Vegokassen: Upptäck den vegetarisk maten med Middagsfrid. 3 middagar för 4 personer och mat av god kvalitet.

Grönsaker i vegetarisk matkasse

middagsfrid råvaror

Med adress och postnummer får du snabbt se om Middagsfrid har vägarna förbi din stad. När du sedan valt middagskasse kan du välja något av de extra tillvalen med frukt, fredagsmys eller frukostkasse. Som betalmedel fungerar Visa, Master Card och American Express. Det går även att få pappersfaktura mot en avgift om 45 kronor. Så länge förändringar i matabonnemanget görs elva dagar före leverans så finns inget bindande.

1
0