Coops matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Köp Coop matkasse eller välj själv hur din matkasse ska se ut i matbutiken hos Coop Online. Det finns 4 olika färdiga matkassar att välja på för 2 eller 4 personer. När du handlar i matbutiken väljer du  själv hur mycket mat du vill köpa. Du kan ta hjälp av Coops recept för att få idéer.

Matbutik – fritt val
Tredagarskassen 4 pers
Familjekassen 4 pers
Familjekassen 2 pers
Ekologisk matkasse 4 pers
Ekologisk matkasse 2 pers
Laktosfria kassen 4 pers
Laktosfria kassen 2 pers
Hälsokassen 4 pers
Hälsokassen 2 pers

Maten och recepten Coop matkasse och matbutik

Coop Online Familjekassen

Matkassen Familjekassen består, precis som namnet indikerar, av klassiska och lättlagade recept på maträtter som de allra flesta gillar. Trots sin enkelhet är maträtterna i Familjekassen självklart näringsrika, smakrika och bra för vårt välmående. Alla maträtter, oavsett kasse, är dessutom noggrant framtagna av matinspiratören Sara Begner som endast använder sig av de absolut bästa råvarorna. Med alla recept medföljer dessutom tips på alternativa kryddningar etcetera för de som vill göra maträtterna lite personligare.

Coop Online Ekokassen – Ekologisk matkasse

Att äta ekologiska råvaror är idag en självklarhet för allt fler personer. Med allt större fokus på, och kunskap om, vår miljö är det inte konstigt att fler och fler ser fördelarna med ekologiskt odlade råvaror. Matkassen Ekologisk består till nästan 80 % av ekologiska råvaror och ingredienser. Även i denna kasse är rätterna relativt lättlagade och traditionella för att spara er tid och samtidigt passa de flesta i smaken.

Coop Online Laktosfri matkasse

Matkassen Laktosfri har tagits fram på grund av en stor ökning av laktosintolerans. Alla produkter som vanligtvis innehåller laktos är därför utbytta till helt laktosfria alternativ. I övrigt håller maträtterna samma standard och svårighetsgrad som de andra matkassarna. Oavsett vilken av dessa tre varianter som passar er familj bäst så finns varje matkasse dessutom i olika storlekar. Den lilla varianten är utformad för det lilla hushållet bestående av två personer och räcker till middag för fyra dagar. Är man ensam i hushållet kan man därför med denna storlek på kassen få både middag och lunchlåda för fyra av veckans dagar. Mellankassen passar familjen med fyra medlemmar. Även denna ger middagsmat för fyra dagar. Den stora matkassen ger middagar till samma antal dagar men räcker istället till hela sex personer och passar därför den lite större familjen eller hushållet som gärna har gäster till middagen.

Häsokassen i samarbete med Viktklubb

Med Coop hälsokasse får du måltider med 500 kalorier per dag. Hälsokassen är ett samarbete med Viktklubb som Coop valt att arbeta med för att Coop tycker de har ett väl fungerande koncept och pratar mat och hälsa enkelt och modernt. Hälsokassen passar bra då många vill leva ett mer hälsosamt liv, men kanske inte riktigt har tid eller inspiration för att ta tag i det på egen hand. Bakom Hälsokassen står Coops matinspiratör Sara Begner och Viktklubbs dietist Josefine Jonason.

Coops hemsida och köpprocess

Du betalar för matkassarna genom kort eller faktura och har också möjlighet att dela upp betalningen. Är det första gången du beställer Coops matkasse får du 100 kr i rabatt och är du medlem får du återbäring på alla köp du genomför på Coop online, vare sig det gäller det stora sortimentet på livsmedel eller matkassarna. För att se exempelmenyer på Coops matkassar, besök Coop online.

Mer om Coop och Coop färskvarugaranti

Coop är ett av Sveriges ledande företag när det gäller mat och livsmedel, och bekant för de allra flesta. Sedan en tid tillbaka har Coop gett sina kunder möjlighet att beställa mat på nätet genom deras hemsida. Coops matkasse innehåller ingredienser till middagar från måndag till torsdag och finns i några olika varianter för den som är laktosintolerant eller vill betala lite extra för att få en ekologisk matkasse. Du hämtar upp din matkasse i närmaste Coop-butik, eller betalar en avgift för att få den levererad hem. För närvarande kan endast boende i storstadsregionerna få sin matkasse hemlevererad.

Coops matkasse innehåller bara färska råvaror, och beställs från Coop onlines leverantörer efter att du lagt din order och din matkasse packas samma dag som den levereras. På detta sätt kan du vara säker på att alla ingredienser i matkassen håller hög kvalitet. Om du inte är nöjd med kvaliteten på råvarorna kan du kontakta Coop som isåfall kompenserar dig.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!