Linas Matkasse

Linas Matkasse är grundat av Niklas Aronsson och hans syster Lina. Affärsidén kom ur en vardagssituation där Malin, Niklas fru, är på väg hem i bil från arbetet fastnar i bilköer. Niklas är hemma med tre barn väntamdes på middagen. Efter att Malin har varit förbi affären och inhandlat kvällens middagsmat utbrister hon för maken, ” - Varför kan man inte bara sträcka ut armen genom bilfönstret och få en färdig matkasse i handen?”

Det blev startskottet för företaget som sedan kom att kallas Linas Matkasse. Niklas syster Lina, var utbildad dietist och jobbade redan med att sätta ihop matsedlar med nyttig och god mat för både vuxna och barn.

Linas Matkasse priser!

Mer om matkassar på Linas Matkasse

De olika matkassealternativen nedan kommer anpassat för cirka fyra personer och det är middag för tre eller fem tillfällen beroende på vilken storlek på matkasse du väljer. De olika recepten är indelade utifrån hur lång tid det tar att laga rätten. Snabb 20 - 25 minuter, medel 30 – 35 minuter och tuff som tar mellan 40 – 45 minuter att tillaga.

Bland annat finns:

-        Linas Originalkasse: Det här är kassen som passar både vuxna och barn vilket gör den idealisk för barnfamiljen. Den innehåller två snabba måltider, två medelsnabba samt en tuff måltid. Måltiderna är en blandning av typiska barnfavoriter och mer inspirerande recept.

-        Linas Barnkasse: Här är fokus på att maten skall vara lättlagad och nyttig. När matsedeln tas fram finns dessutom barn med och väljer för att barnanpassningen skall säkerställas. Givetvis beaktas näringsinnehåll och variation. Barnkassarna innehåller också ibland så kallade favoriter. Det är de recept som får flest röster av barnen och dessa favoriter återkommer lite då och då.

-        Linas Inspirationskasse: I den här matkassen tar Lina ut svängarna. Det är recept inspirerade från hela världens matkulturer med nya spännande råvaror som man kanske inte har prövat förut tillsammans med lite starkare kryddor. Linas Inspirationskasse är passar perfekt för er som gillar matlagning och vill utvidga ert receptregister med nya kulinariska alternativ. Läs vad en av våra bloggare tycker om Linas Inspirationskasse

..samt många fler såsom vegetarisk matkasse!

För att pröva Linas Matkasse går du in på hemsidan och klickar på ”Prova på & Beställ”. Ange sedan postnummer och Matkassealternativ. Fyll i leveransönskemål och kontaktuppgifter och sedan är beställningen klar. Betalningen sker säkert med kort via Auriga ePayment AB som tillhör marknadens säkraste betalningsalternativ för internet.

1
0