Linas Matkasse

Nu får du 30% rabatt på dina två första leveranser. Hämta din rabatt här! Linas Matkasse har varit med sen matkassarnas begynnelse och är kanske det alternativ som är mest känt av den svenska befolkningen. De levererar i stora dela av Sverige och givetvis inkluderas alla stora städer i Sverige så som Stockholm, Göteborg, Uppsala, Malmö och Linköping samt många fler därtill.

MatkasseMatkasseRabattkod 
linasmatkasse Tabell logoOriginalkasse, 5 dagar, 4 personer, 929kr - 650 krAktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoBarnkasse, 5 dagar, 4 personer, 929 kr - 650 krAktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoBarnkasse, 3 dagar, 4 personer, 679 kr - 475 krAktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoLättlagade, 3 dagar, 4 personer, 729 kr - 510 krAktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoLinas 15-minuterskasse, 4 dagar, 4 personer, 929 - 650Aktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoInspirationskasse, 3 dagar, 4 personer, 799 kr - 559 krAktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!
linasmatkasse Tabell logoVeg och flex kasse, 4 dagar, 4 personer, 859 kr - 601 krAktiveras med klick på "Beställ här"!Beställ här!

Linas Matkasse november-kampanj!

Under april får du 30% rabatt på dina två första leveranser med rabattkoden NYKUNDAPR20.

Bild på Linas Matkasse

30% rabatt på dina två första matkassar

Erbjudande: Få 30% rabatt på dina två första matkassar med rabattkoden NYKUNDAPR20. Erbjudandet gäller till och med 30/4-2020 och kan ej kombineras med andra erbudanden.

Maten och recepten

De flesta matkassealternativen är för cirka fyra personer och det är middag för tre eller fem tillfällen beroende på vilken storlek på matkasse du väljer. Det finns olika typer av teman på matkassarna och vissa går väldigt snabbt att laga så som 15 minuterskassen och vissa tar lite längre tid.

Bland annat finns:

-        Linas Originalkasse: Det här är kassen som passar både vuxna och barn vilket gör den idealisk för barnfamiljen. Den innehåller två snabba måltider, två medelsnabba samt en tuff måltid. Måltiderna är en blandning av typiska barnfavoriter och mer inspirerande recept.

-        Linas Barnkasse: Här är fokus på att maten skall vara lättlagad och nyttig. När matsedeln tas fram finns dessutom barn med och väljer för att barnanpassningen skall säkerställas. Givetvis beaktas näringsinnehåll och variation. Barnkassarna innehåller också ibland så kallade favoriter. Det är de recept som får flest röster av barnen och dessa favoriter återkommer lite då och då.

-        Linas Inspirationskasse: I den här matkassen tar Lina ut svängarna. Det är recept inspirerade från hela världens matkulturer med nya spännande råvaror som man kanske inte har prövat förut tillsammans med lite starkare kryddor. Linas Inspirationskasse är passar perfekt för er som gillar matlagning och vill utvidga ert receptregister med nya kulinariska alternativ. Läs vad en av våra bloggare tycker om Linas Inspirationskasse

..samt många fler såsom vegetarisk matkasse!

Hemsidan och köpprocessen

För att prova går du in på hemsidan och klickar på ”Prova på & Beställ”. Ange sedan postnummer och Matkassealternativ. Fyll i leveransönskemål och kontaktuppgifter och sedan är beställningen klar. Betalningen sker säkert med faktura, Mastercard eller Visakort.

Företaget

Bolaget Carolinas Matkasse AB är grundat av Niklas Aronsson och hans syster Lina. Affärsidén kom ur en vardagssituation där Malin, Niklas fru, är på väg hem i bil från arbetet fastnar i bilköer. Niklas är hemma med tre barn väntamdes på middagen. Efter att Malin har varit förbi affären och inhandlat kvällens middagsmat utbrister hon för maken, ” - Varför kan man inte bara sträcka ut armen genom bilfönstret och få en färdig matkasse i handen?”

1
0