Rawfoodmatkasse

/Rawfoodmatkasse - stärk kroppen med Raw food

Raw food är en trend som vuxit sig allt starkare de senaste åren. Det har länge varit vanligt förekommande i kontinentala Europa och Nordamerika och har nu också fått ett starkt fäste i Sverige. Fram tills nu har det dock inte funnits en matkasse som specialiserat sig på Raw food men detta är äntligen på väg att ändras. Genom att testa Rawfoodmatkasse kan alla nu få upp ögonen för allt det positiva som Raw food för med sig. Stärk kroppens celler, få i dig rikligt med antioxidanter varje dag och känn dig klarare och friskare genom att prova en Rawfood matkasse redan idag!

Köp Raw Food online

Hos nedan butiker kan du plocka ihop din egen Raw Food matkasse. För valfritt antal dagar, personer och inriktning!

RawfoodmatkasseHandla matvaror bekvämt från din dator eller telefon hos din favorit butik.Beställ här!
MatHem Tabell logoSveriges största butik för mat på nätet. Prova-på rabatt 150 kr. Aktiveras med NY150KR och klick på "Beställ här"!Beställ här!
mat.seMat.se är en stor matbutik med tusentals varor som även har matkassar. JUST NU! 200 kr rabatt med rabattkoden NY200.Beställ här!


Bra Mat Hemma Matkasse
Bra Mat Hemma levererar matkassar i Stockholm och Värmland. Du kan köpa till basvaror till din matkasse. Rabattkod MNU100 ger 100 kr rabatt på första matkassen. 


Beställ här!

Vad är Raw food?

Rawfood är många olika typer av mat, bland annat så kallade super foods, alltså mat som har många stärkande egenskaper. Nötter, grönsaker, alger, groddar och örter ingår alla i en diet på Raw food och en av konceptets grundpelare är att maten inte hettas upp alls eller mycket lite. Maten i denna diet är så klart inte bara ett hälsosamt alternativ utan även ett sätt att förbättra vår miljö. En Rawfood innehåller biodynamiskt och ekologiskt odlade grönsaker som dessutom ofta är lokalt producerade. Genom att maten är rå och inte upphettade behåller produkterna mer vitaminer, mineraler och enzymer än om man värmer dem, vilket kommer påverka din kropp inom loppet av bara någon vecka. De flesta som testar en diet med Raw food känner sig mer alerta och pigga, samtidigt som man ofta har lättare för att koncentrera sig och orka med vardagen. Det är lättare att gå upp ur sängen på morgonen och enklare att orka med en hel dag på jobbet. En Rawfoodmatkasse kan också göra underverk för den som har problem med vikten, samtidigt som man också kan få bättre hy och undvika sjukdomar i högre utsträckning än med en vanlig diet.

Rawfood

1
0