Middagsbudet – En matkasse för dig i Örebro

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Middagsbudet finns inte längre – Leta vidare på Matkasse.nu för din bästa matkasse!

Middagsbudet levererar bra mat till hela Örebro

Middagsbudet levererar matkassar till hela Örebro samt närliggande orter. Sedan 2009 har de varit ett uppskattat inslag i många människors vardag, eftersom de erbjuder matkassar som ständigt kommer med spännande, fräscha och färska råvaror samt recept som varvar både det klassiska och det nya. Matkassarna från Middagsbudet är alltid varierade och brukar uppskattas av familjens alla medlemmar, även de allra yngsta. När du prenumererar på en matkasse från Middagsbudet får du 5 måltider utformade för 4 personer levererade till dörren en gång i veckan.

Vad innehåller matkassen från Middagsbudet?

Middagsbudets matkassar innehåller alla näringsämnen vi behöver få i oss varje dag för att orka med vardagen. En bra blandning av fisk, fågel, kött och grönsaker ger dig och din familj kolhydrater, proteiner, nyttiga fetter och grönsakernas alla vitaminer och mineraler. Det som gör Middagsbudet till en bra källa till veckans alla måltider är, förutom den goda balansen mellan näringsämnena, att råvarorna ofta är odlade lokalt. Genom att välja närproducerade livsmedel istället för mat som tillverkats utomlands gör man miljön en tjänst samtidigt som man har bättre koll på varifrån maten kommer. Med Middagsbudet får man en garanti för att maten håller hög kvalitet och att de producerats med en god insyn i förhållandena som djuren lever under.

Hur levereras Middagsbudets matkassar?

När du börjar prenumerera på matkassar från Middagsbudet levereras de hem till dig en gång i veckan på tisdagar. Matkassarna kommer mellan 17.00 och 21.00 och du har stora möjligheter att anpassa din prenumeration. Till exempel kanske du bara vill testa en matkasse innan du börjar prenumerera varje vecka, eller så kan du välja att testa en prenumeration om tre veckor. Tänk på att Middagsbudet måste ha fått din beställning senast en vecka innan du vill ha den levererad så att de kan planera in både portioner och körturer i god tid.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!