Matkomfort Vego Premium

Matkomfort Vego Premium matkasse

Om bara ett par veckor kommer Sverige och världen 🙂 se Matkomfort Vego Premium matkasse/middagslösning för första gången!

En nyhets som både är god, nyttig och efterfrågad. Vegetarisk mat är ju absolut inte torr och tråkig som förr i tiden. Det märker du och din familj tydligt i Matkomforts nya  matkasse Matkomfort Vego Premium som är matkassen för dig som både tänker på vad du äter och vad du inte äter. En spännande blandning av moderna rätter och klassiska klassiker – helt vegetariskt och med ekologiska eller närodlade grönsaker.

Hur funkar Matkomfort Vego Premium matkasse?

Matkomfort Vego Premium är en ny vegetarisk tredagarsmeny som är full med det bästa från jordens skafferi och det bästa från Matkomfort. Som vanligt får du som kund självklart alltid Matkomforts läckra såser och smaksättare - Som alltid - lagat av Matkomforts kockar lagat från grunden.

Med andra ord blir det både snabbt och enkelt att äta vegetariskt. Den passar både dig som är vegetarian och dig som helt enkelt bara vill äta mera grönt ibland då det är enkelt att adderas valfri kött, fågel eller fisk till alla rätter.

Sammanfattning Matkomfort Vego Premium

Helt vegetarisk (om du vill)
En härlig mix av prima råvaror och det bästa från växtriket. Vill någon i familjen äta fisk, fågel eller kött – addera bara det som önskas på toppen.

Ekologiska eller närproducerade grönsaker
Alltid med noggrant utvalda och fräscha grönsaker, ekologiska eller närproducerade i största möjliga mån.

Tre kompletta middagar för två, fyra eller sex personer
Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i.

Avslutningsvis listar vi här Matkomforts hela aktuella sortiment med Matkasse.nu's unika rabatter!

 MatkassePortionerRabattkodPrisBeställ här
Matkomfort logo 100Premium, 4 dagar4 (1-6)**"Matkasse" - Aktiveras med klick på 'Beställ här' >1 285 kr - 1 135 kr*Beställ här!
Matkomfort logo 100Vrooom, 4 dagar4"Matkasse" - Aktiveras med klick på 'Beställ här' >890 kr - 740 kr*Beställ här!
Matkomfort logo 100Familjefavoriter, 4 dagar4"Matkasse" - Aktiveras med klick på 'Beställ här' >1080 kr - 930 kr*Beställ här!
Matkomfort logo 100Vego Premium, 3 dagar4 (2-6)"Matkasse" - Aktiveras med klick på 'Beställ här' >985-835 kr*Beställ här!
Matkomfort logo 100Sthlmslådan, 3 dagar4 (1-6)**"Matkasse" - Aktiveras med klick på 'Beställ här' >1 170 kr - 1 020 kr*Beställ här!
*Rabatten ges under de fyra första leveranserna. **Priset avser 4 portioner.

Comments are closed.