Hemkört.net – en matkasse i Västerås

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Hemkört.net levererar matkassar till Västerås!

OBS! Den här matkassen har upphört så vi rekommenderar er att söka ett annat alternativ – Klicka här för aktuella erbjudanden!

Hemkört.net är en matkasse som brinner för det närproducerade. Fler och fler börjar inse vikten av att veta hur maten vi äter varje dag egentligen har producerats. Dels för att vi har ett ansvar gentemot oss själva att veta vad det är vi stoppar i oss och dels för att våra koldioxidutsläpp bara ökar och ökar för varje år. Genom att börja med matkassar som levererar ekologiska råvaror bidrar man till en värld som är mer hållbar, samtidigt som man har koll på var råvarorna producerats. Hemkört.net levererar tre olika matkassar till Västerås med omnejd, samt Enköping.

Vad innehåller matkassarna från Hemkört.net?

Hemkört.net erbjuder matkassar för 4-5 personer med 5 måltider per leverans. En av rätterna är alltid helt vegetarisk medan de andra innehåller fågel, fisk eller kött. Recepten mejlas alltid ut några dagar innan leverans och där följer även information om vilka basvaror ni bör ha hemma. För den som vill ha en matkasse särskilt anpassad för barnfamiljer finns det en barnkasse, och om man endast vill ha en 3-dagars-kasse så finns även detta som alternativ. Hemkört.net erbjuder också matkassar med glutenfria och laktosfria alternativ, samt en fruktkasse för den som kanske vill ha några nyttiga mellanmål med sig till jobb eller skola.

Ekologiska produkter utan tillsatser

Hemkört.net levererar ekologiska produkter fria från tillsatser i sina matkassar. Vi vet väldigt lite om hur alla kemiska tillsatser vi ofta stoppar i oss kommer påverkar våra kroppar i framtiden. Vi vet dock att nivåerna av koldioxidutsläpp inte är hållbara och att vi måste börja äta lokalt odlade grönsaker och närproducerade livsmedel i högre utsträckning än vi gör idag. Hemkört.net anstränger sig för att så ofta som möjligt skicka med produkter odlade nära Västerås och i de fall denna möjlighet inte finns så är produkterna ofta ekologiska eller kravmärkta samt tillverkade i Sverige.

OBS! Den här matkassen har upphört så vi rekommenderar er att söka ett annat alternativ – Klicka här för aktuella erbjudanden!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!