Hemköp Matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Med Hemköps färdigplanerade matkassar minskar vardagsstressen och du kan äta nya spännande måltider varje dag. Där får du mycket mat för pengarna som levereras över hela Sverige. Kassarna är fyllda med spännande ingredienser och recept som inspirerar till matglädje. Hemköps matkassar underlättar vardagen för dig som inte alltid hinner planera och tillaga en balanserad maträtt vid varje måltid.

Hemköp Matkasse – Maten och recepten

Hemköps matkassar finns tillgängliga i en rad olika utformningar för att passa just dina matbehov. Välj mellan en matkasse anpassad för barn, vegetarianer, eller storfamiljen. Kassen för dig som har små barn hemma innehåller alltid milda, färgglada recept som även de minsta barnen kan vara med och förbereda. Hemköp matkasse för storfamiljen innehåller lite mer avancerade recept och varvar traditionella råvaror med nya spännande ingredienser. Självklart finns det även en matkasse för dig som är vegetarian eller vill äta mer vegetarisk kost. Kassen är lakto-ovo vegetarisk och innehåller inspirerande recept fyllda med grönsaker, nötter, ost och mejeriprodukter. Här finns helt enkelt någonting för alla.

Köpprocessen

När du gjort ditt val av Hemköp matkasse går du vidare till beställning genom att klicka på den röda “välj”-knappen. Nu kan du enkelt skräddarsy din leverans genom att välja en adress för leverans, på ett datum vid den tidpunkt som passar dig. Matkassen levereras till din dörr i de städer som har ett Hemköp, och du kan välja om du vill ta emot din matkasse varje eller varannan vecka.

Hemsidan

Hemköps webbplats är färgsprakande, rolig och inspirerar till matglädje. Här finner du peppande recept och beskrivningar av innehållet i de nästkommande veckornas matkassar. Sajten är dessutom lättillgänglig med klart uppdelade kategorier, allt för att underlätta din shoppingupplevelse. Klicka hem en matkasse med tre eller fyra måltider för stora och små. Med en Hemköp matkasse får du allt som behövs för veckan med variation veckan därpå!

Företaget

Ända sedan starten har Hemköp strävat efter att inspirera så många hushåll som möjligt till att hitta den där vardags-matglädjen. Hemköp finns över hela Sverige och har ett brett utbud till förmånliga priser. Företaget har en stark genomskinlighetspolicy och du finner självklart samma varor i en fysisk butik som du hittar i en Hemköp matkasse, till samma förmånliga priser.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!