GI matkasse

Intresserad av att testa på GI? Varför inte börja med en GI matkasse - enkelt och smidigt. GI matkasse är för dig som vill äta nyttigt. Är du intresserad av GI men inte har någon tidigare erfarenhet kan det vara besvärligt att förstå hur måltider skall komponeras. Då är en GI matkasse ett utmärkt val. Den kommer fylld med nyttiga råvaror, och innehåller även recept för samtliga måltider.

MatkasseInfo 
CoopOnline LogoEnkelt att skapa den perfekta GI-kassen! 150 kr i rabatt på ditt första köp med rabattkod VÅR150.Beställ här!
Bra Mat Hemma MatkasseBra Mat Hemma erbjuder en GI kasse för 2, 4 eller 6 personer. Leverans bland annat i Stockholm och Värmland. Rabattkod MNU100 ger 100 kr rabatt på första matkassen. Beställ här!
gi boxenGI-Boxen är ett koncept där du beställer hem färdiglagad GI Mat som är fryst. GI Boxen är grundat av kost och näringsexperten Ola Lauritson.Beställ här!
mat och roMat&Ro erbjuder Wellnesskassen som innehåller grövre och långsammare kolhydrater som gör att du håller sötsuget nere och mättnadskänslan blir längre.Beställ här!
Plocka ihop din egna GI matkasse genom att handla i en vanlig matbutik
mat.seMat.se är en stor matbutik där du även hittar GI mat. 160 kr rabatt med rabattkoden AFNYK160.Beställ här!
Handla GI matvaror bekvämt från din dator eller telefon hos din favorit butik.Beställ här!

GI-mat innebär att äta råvaror som innehåller lågt glykemiskt index, vilket kan vara problematiskt att komponera ihop på egen hand. Med en GI matkasse är det alltid väldigt enkelt att hålla reda på precis vad du får i dig. Måltiderna som finns i medföljande recept är noggrant uträknade, allt för att du ska kunna äta dig mätt och få i dig det din kropp behöver. En matkasse är ett väldigt bra sätt att spara in tid. Du slipper åka och handla, planera måltider och samtidigt får du en noga uträknad mängd mat. För att spara in tid och samtidigt få en måltid komponerad av proffs är bra argument för att testa på en matkasse.

Ät bra och nyttig mat med en GI matkasse

Tycker du att det är viktigt med närproducerade råvaror och kött från Sverige? På matkasse.nu kan du välja mellan olika lösningar när det kommer till GI. Vi presenterar aktörer som tar sitt arbete på allvar när det gäller att erbjuda dig en GI matkasse av absolut högsta kvalitet. De råvaror som finns i kassen är oftast närproducerade – både när det gäller grönsaker och kött. Pröva på en GI matkasse som fungerar precis som en vanlig matkasse. Fullproppad med råvaror som räcker under flera dagar. För dig som känner att tiden inte alltid räcker till så finns det även en GI-box att tillgå. I GI-boxen finner du måltider som redan är tillagade. Med andra ord perfekt när det måste gå snabbt och vara enkelt.

GI

1
0