GI matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Intresserad av att testa på GI? Varför inte börja med en GI matkasse – enkelt och smidigt. GI matkasse är för dig som vill äta nyttigt. Är du intresserad av GI men inte har någon tidigare erfarenhet kan det vara besvärligt att förstå hur måltider skall komponeras. Då är en GI matkasse ett utmärkt val. Den kommer fylld med nyttiga råvaror, och innehåller även recept för samtliga måltider.

20% i prova på rabatt på GI-matkasse – rabatt aktiveras VMM20 och klick på “Beställ här”!
Mat&Ro erbjuder Wellnesskassen som innehåller grövre och långsammare kolhydrater som gör att du håller sötsuget nere och mättnadskänslan blir längre.
Mat.se är en stor matbutik där du även hittar GI mat. 160 kr rabatt med rabattkoden AFNYK160.

GI-mat innebär att äta råvaror som innehåller lågt glykemiskt index, vilket kan vara problematiskt att komponera ihop på egen hand. Med en GI matkasse är det alltid väldigt enkelt att hålla reda på precis vad du får i dig. Måltiderna som finns i medföljande recept är noggrant uträknade, allt för att du ska kunna äta dig mätt och få i dig det din kropp behöver. En matkasse är ett väldigt bra sätt att spara in tid. Du slipper åka och handla, planera måltider och samtidigt får du en noga uträknad mängd mat. För att spara in tid och samtidigt få en måltid komponerad av proffs är bra argument för att testa på en matkasse.

Ät bra och nyttig mat med en GI matkasse

Tycker du att det är viktigt med närproducerade råvaror och kött från Sverige? På matkasse.nu kan du välja mellan olika lösningar när det kommer till GI. Vi presenterar aktörer som tar sitt arbete på allvar när det gäller att erbjuda dig en GI matkasse av absolut högsta kvalitet. De råvaror som finns i kassen är oftast närproducerade – både när det gäller grönsaker och kött. Pröva på en GI matkasse som fungerar precis som en vanlig matkasse. Fullproppad med råvaror som räcker under flera dagar. För dig som känner att tiden inte alltid räcker till så finns det även en GI-box att tillgå. I GI-boxen finner du måltider som redan är tillagade. Med andra ord perfekt när det måste gå snabbt och vara enkelt.

GI Kassen är en matkasse du kan köpa via BraMatHemma och få 100 kr rabatt när du blir kund genom att använda rabattkoden BRAMNU100. GI-Matkassen fanns tidigare på en egen sajt och säljs numer via Bramathemma.

NYTTIGT OCH GOTT MED GI-KASSEN

GI-kassen sprang från ett samarbete mellan kostexperten och kokboksförfattaren Ola Lauritzon och matföretaget Bra mat hemma.  GI-kassen kommer fullproppad med ingredienser med ett lågt glykemiskt index, det vill säga långsamma kolhydrater till förmån för snabba. Ingredienserna kommer alltid i exakt den mängd som du behöver för att kunna laga middag efter recepten, och de är också noggrant näringsberäknade så att du vet exakt vad du får i dig. För närvarande går det att få GI-kassen levererad till adresser i Stockholm, Örebro och Karlstad. Sök på ditt postnummer på deras hemsida för att se om du bor inom deras leveransområde.

MATKASSAR FRÅN GI-KASSEN

GI-kassen innehåller fyra middagar och går att beställa för 2, 4 eller 6 personer. Kassen  innehåller ingredienser som passar dig som vill äta nyttig och god mat med ett lågt glykemiskt index. Med denna matkasse får du de flesta ingredienser som krävs för att laga måltiderna efter de medföljande recepten, men du behöver ha några basvaror hemma. Du får alltid reda på i förväg vad du behöver ha hemma.

GI Matkasse blir alltmer populärt då GI-metodenenligt många är ett snabbt och effektivt sätt att gå ner i vikt och skapa en hälsosammare livsvana. Då man följer GI-metoden är kosten väldigt viktig och bygger på principen att man ska äta GI-mat som innehåller mycket proteiner men lite kolhydrater. Typisk GI-mat är därför grönsaker, kyckling, fisk, ägg, nötter och kött, bara för att nämna några livsmedel.

Alternativ för GI Mat och GI Matkasse

Hos Gastrofy kan du plocka ihop din egen GI-matkasse redan idag!

20% i prova på rabatt på GI-matkasse – rabatt aktiveras VMM20 och klick på “Beställ här”!
Mat&Ro erbjuder Wellnesskassen som innehåller grövre och långsammare kolhydrater som gör att du håller sötsuget nere och mättnadskänslan blir längre.
Mat.se är en stor matbutik där du även hittar GI mat. 160 kr rabatt med rabattkoden AFNYK160.

För många kan det vara utmanande att göra en heländring av sin kost och svårt att hitta goda och inspirerande recept på GI-mat. I många fall ställer också tidsbrist och ett stressigt tempo till med problem att följa dieten. Är man trött efter jobbet kan det kännas föga lockande att ställa sig i köket för att laga särskild GI-mat och frestelsen för att äta snabbmat kan vara stor. Då kan ett smart val vara att beställa en färdigt ihopplockad GI matkasse som innehåller färdiglagad GI-mat. GI Matkassarna med GI-mat följer noga dietens riktlinjer och innehåller både god och näringsrik GI-mat som hjälper kunden att gå ner i vikt och att vänja sig vid den nya livsstilen. För det mesta är den GI-mat som finns i matkassarna nedfrusen och går snabbt att värma upp, men för de dagar man själv vill laga sin GI-mat får man även inspiration i form av goda och varierande recept på GI-mat som dessutom är enkla att laga.

GI matkasse går enkelt att beställa via internet och eftersom GI-metoden är en väldigt populär viktminskningsmetod går det att få sin GI-mat hemlevererad till dörren på flera orter i Sverige. Genom att beställa en matkasse med GI-mat sparar man mycket tid och det blir enklare att följa dieten. Man får dessutom kunskap om nyttig och god GI-mat samt inspiration till att pröva nya och varierande

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!