GI-kassen

GI Kassen är en matkasse du kan köpa via BraMatHemma och få 100 kr rabatt när du blir kund genom att använda rabattkoden BRAMNU100. GI-Matkassen fanns tidigare på en egen sajt och säljs numer via Bramathemma.

MatkasseMatkassePers.RabattkodPris - Kampanj 
GI KassenGI Kassen, 4 dagar2BRAMNU100 699kr - 599 krBeställ här!
GI KassenGI Kassen, 4 dagar4BRAMNU100 945 kr - 845 krBeställ här!
GI KassenGI Kassen, 4 dagar6BRAMNU100 1429 kr - 1329 krBeställ här!

GI Kassen

Nyttigt och gott med GI-kassen

GI-kassen sprang från ett samarbete mellan kostexperten och kokboksförfattaren Ola Lauritzon och matföretaget Bra mat hemma.  GI-kassen kommer fullproppad med ingredienser med ett lågt glykemiskt index, det vill säga långsamma kolhydrater till förmån för snabba. Ingredienserna kommer alltid i exakt den mängd som du behöver för att kunna laga middag efter recepten, och de är också noggrant näringsberäknade så att du vet exakt vad du får i dig. För närvarande går det att få GI-kassen levererad till adresser i Stockholm, Örebro och Karlstad. Sök på ditt postnummer på deras hemsida för att se om du bor inom deras leveransområde.

Matkassar från GI-kassen

GI-kassen innehåller fyra middagar och går att beställa för 2, 4 eller 6 personer. Kassen  innehåller ingredienser som passar dig som vill äta nyttig och god mat med ett lågt glykemiskt index. Med denna matkasse får du de flesta ingredienser som krävs för att laga måltiderna efter de medföljande recepten, men du behöver ha några basvaror hemma. Du får alltid reda på i förväg vad du behöver ha hemma.

 

1
0