Family Food

Family Food - lokalt producerad mat från Gårdsby

Family Food är en leverantör av matkassar som funnits i över 5 år, vilket gör företaget till en av Sveriges äldsta i branschen. Matkassarna innehåller god, nyttig och lokalt producerad mat som hela familjen kommer gilla och kassarna levereras till många orter i södra Sverige.. Eftersom Family Food beställer lokala produkter från flera olika tillverkare i södra Sverige, innehåller en matkasse alltid en mängd närproducerade matvaror från flera olika tillverkare. Att alltid kunna tillhandahålla fräscha råvaror som tillverkas på ett så ekologiskt sätt som möjligt är ett av Family Foods kännetecken. Detta gör att företaget särskiljer sig från en del andra leverantörer av matkassar som framförallt levererar varor som tillverkats eller odlats i andra länder och därmed är ett mindre miljövänligt alternativ.

Vad innehåller en matkasse från Family Food?

Matkassarna från Family Food innehåller fem måltider för fyra personer eller fyra måltider för två personer och levereras en gång i veckan eller varannan vecka. Alla matkassar packas i ett kyllager i Gårdsby utanför Växjö och kassarna levereras alltid i kylbilar för att temperaturen aldrig ska brytas och för att dina matvaror alltid ska levereras färska. När det gäller kött och fågel är dessa produkter alltid producerade i Sverige liksom den stora majoriteten av Family Foods övriga matvaror. När det gäller charkuterivaror så kan dessa vid enstaka tillfällen komma från ett annat land än Sverige. Eftersom ett av företagets motton är att råvarorna ska vara så naturliga och ekologiskt odlade som möjligt, avstår Family Food från att ta med lightprodukter i sina matkassar.

Övriga erbjudanden från Family Food

För den som är laktosintolerant går det utmärkt att få sin matkasse med laktosfria alternativ. Family Food har också en fruktkasse och en fredagsmyspåse i sitt sortiment. Dessa kan beställas med de vanliga matkassarna för den som vill ha något extra. Genom att tipsa vänner om Family Foods matkassar kan du dessutom få en gratis matkasse!

Family food

1
0