Bra mat hemma

Bra Mat Hemma levererar matkassar i Stockholm och Värmland. Via Matkasse.nu får du 100 kr extra rabatt om du anger rabattkoden BRAMNU100 när du blir kund på bramathemma.se. Du kan se prova på priserna nedan som vi erbjuder via matkasse.nu. Utöver 2 och 4 personers matkassar erbjuder Bra Mat Hemma även mat för 6 personer. Besök bramathemma.se om du vill läsa mer om alla kassar i sin helhet:

Typ av kasseMatkasseProva på pris med vår rabattkodRabattkod 
4 middagar 4 personerPremiumkassen745 krBRAMNU100Beställ här!
4 middagar 2 personerPremiumkassen599 krBRAMNU100Beställ här!
4 middagar 4 personerLCHF-kassen745 krBRAMNU100Beställ här!
4 middagar 2 personerLCHF-kassen599 krBRAMNU100Beställ här!
5 middagar 4 personerFamiljekassen589 krBRAMNU100Beställ här!
5 middagar 4 personerLåglaktoskassen639 krBRAMNU100Beställ här!

Bra Mat Hemma

Bra mat hemma - fyra härliga matkassar

Bra mat hemma startades 2009 av några kockar, en reklamare och en bartender. De ville att hela familjen tillsammans skulle få tid att både laga och äta god och nyttig mat, och lanserade sitt koncept som genast blev en succé. Tanken är att man som prenumerant på deras matkassar alltid ska kunna äta varierad mat som man mår bra av, och som samtidigt smakar gott. Maten är lätt att laga och passar en hel familj, både stora och små. Det finns idag fyra olika matkassar man kan välja bland, beroende på smak och livsstil.

Fyra matkassar från Bra mat hemma

Premiumkassen - Denna matkasse är den mest kompletta då alla ingredienser följer med i precis rätt mängd. Detta är perfekt för den som vill få en kasse med god och bra mat utan att behöva köpa till något själv. Går att får för två, fyra eller sex personer.

LCHF-kassen - Matkassen för dig som vill äta så lite kolhydrater som möjligt. LCHF-kassen från Bra mat hemma kommer med måltider som innehåller omkring 5 % kolhydrater. Den här kassen finns för två, fyra eller sex personer.

Familjekassen - För dig med barn är familjekassen ett bra val. Fem måltider varje vecka, som alla har tagits fram för att de ska vara så enkla som möjligt att laga. Familjekassen innehåller bra, nyttig och varierad mat som hela familjen gillar. Finns för fyra eller sex personer.

Låglaktoskassen - Om du är laktosintolerant så har Bra mat hemma tagit fram den här kassen för dig. Alla produkter är antingen helt laktosfria, eller ibland låglaktos. Kassen finns för fyra eller sex personer med fem måltider per vecka.

Fler och fler har upptäck hur smidigt och enkelt det är att varje eller varannan vecka få en matkasse levererad hem, proppad med ingredienser till veckans alla måltider. Inte bara slipper man springa i butiker och handla råvaror till vardagarnas middagar, utan man får också hjälp med planering av vad man ska äta. Bra mat hemma levererar matkassar med recept och produkter som noggrant valts ut för att man ska få i sig nyttig, varierande och god mat varje dag. Det gör vardagen enklare och i många fall också billigare, eftersom priserna på matkassar är så pass låga att man faktiskt sparar pengar, trots att man inte behöver lyfta ett finger när det gäller inköpen.

Var levererar Bra mat hemma?

Bra mat hemma erbjuder dig att prenumerera på deras matkassar eller bara beställa enstaka leveranser. Detta är praktiskt för den som kanske inte vill ha matkassar varje vecka utan bara då och då, kanske när livet är ovanligt hektiskt. Bra mat hemma levererar till Stockholm många orter i Värmland som Arvika, Degerfors, Karlstad och Filipstad. För en komplett lista över orter som kan få matkassar från Bra mat hemma samt exempelmenyer kan man gå in på hemsidan och kolla.

Bra Mat Hemma matkasse

1
0