City Gross matkasse

Just nu kan du köpa din första matkasse från City Gross med 200 kr rabatt genom att klicka på vår unika länk Beställ City Gross Matkasse här!

City Gross är en av Sveriges största livsmedelsbutikskedjor och har funnits sedan 1993, då den första butiken öppnade i Hyllinge i Skåne. Konceptet är stora butiker med låga priser, och finns ofta utanför stadskärnorna.

Bild på City Gross matkasse

City Gross matkasse – En av marknadens billigaste

City Gross erbjuder en matkasse som du antingen hämtar upp hos din lokala City Gross-butik eller får levererad hem till dörren, mot en mindre avgift. City Gross matkasse innehåller 5 rätter för 4 personer och varje vecka får du en rätt av vardera kött, fisk, kyckling, färs och chark. Matkassen är en av de allra billigaste, särskilt om du väljer att hämta upp den i butiken istället för att få den levererad hem till dörren. Recepten är anpassade för att gå hem både hos barn och vuxna, samtidigt som du inte ska behöva lägga ner mer tid än 30-40 minuter på matlagningen. Allt kött produceras i Sverige och ett flertal produkter i matkassen har en så kallad Ä-märkning, vilket innebär att produkten är fri från E-ämnen, industriella ingredienser som jästextrakt och modifierad stärkelse, samt tillsatta näringsämnen. Beslut om vilka produkter som får Ä-märkning tas av den oberoende konsumentföreningen Äkta Vara.

Du behöver inte binda upp dig utan måste bara se till att avbeställa nästa matkasse senast 7 dagar innan leverans/uthämtningsdatum. City Gross erbjuder inte alternativ för dig som har allergier eller andra särskilda önskemål gällande innehållet i matkassarna. Menyn för kommande vecka skickas till dig några dagar innan leverans så att du har möjlighet att köpa de produkter du behöver byta ut eller lägga till.

När du beställer en matkasse från City Gross blir du automatiskt förmånskund, vilket ger fördelar såsom exklusiva erbjudanden med City Gross förmånskort, samt att du har möjlighet att handla genom självscanning i deras butiker.