Vinträffar med City Gross

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Gå på inspirationsträff hos City Gross

City Gross är en av Sveriges största livsmedelskedjor och erbjuder sedan några år tillbaka även en egen matkasse. I samband med att du får din matkasse levererad hem så kan du numera också beställa kvalitetsvin från vinsidan Winefinder. Detta samarbete har blivit en succé bland prenumeranterna på matkassen, och nu väljer man att utöka samarbetet. Under 2014 kommer man att anordna inspirationsträffar på flera orter runt om i landet. På dessa träffar kommer man att under ledning av en sommelier få prova på nya viner och passande maträtter.

City Gross Matkasse

Hur går träffarna till?

Träffarna kommer att ske på 27 svenska orter vid ett flertal tillfällen under 2014. En sommelier väljer ut sex viner, som inte går att få tag på i svenska butiker, och serverar dessa i kombination med tre maträtter. Man får lära sig om hur mat och vin i kombination kan upphöja smakerna, och hur man ska göra för att de ska komplettera varandra på ett så smakrikt sätt som möjligt. Samarbetet mellan City Gross och Winefinder är det första i sitt slag i Sverige, och man hoppas att det kommer bidra till att öka kunskapen om hur mat och dryck på bästa sätt kan kombineras med varandra. Man ser det också som en chans för nya vinproducenter att marknadsföra sina produkter för en svensk publik. Städer där träffar kommer att ske är bland annat Stockholm, Malmö, Norrköping, Göteborg och Uppsala.

Om Winefinder och City Gross

Samarbetet mellan Winefinder och City Gross har pågått sedan sommaren 2013 och snabbt blivit en succé. Eftersom så kallad distansförsäljning är tillåten i Sverige så kan kunder genom Winefinder hitta nya viner som kanske inte finns på Systembolaget och sedan beställa dessa via Danmark. Om man prenumererar på matkassen som City Gross levererar till sina kunder har man möjlighet att samtidigt också få en regelbunden beställning av gott vin från Winefinder.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!