Vegetarisk matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Prova en vegetarisk matkasse – hälsosamt, gott och miljövänligt

För bara något år sedan var det inte särskilt lätt att hitta en vegetarisk matkasse att få levererad hem till dörren. Många leverantörer av matkassar erbjöd specialkassar med ekologiskt innehåll eller som följde en särskild diet, som LCHF, men en helt vegetarisk matkasse var fortfarande ovanligt. Idag är det lättare att hitta en vegetarisk matkasse, och det finns flera företag som har specialiserat sig på just detta.

Företag som erbjuder helt vegetariska matkassar

Hos Gastrofy kan du redan idag själv plocka ihop din egna helt eller delvis vegetariska matkasse!

Special-matkasse för 2, 4 eller 6 personer
Aktiveras med klick på “Beställ här”.
Beställ vegetarisk matkasse utan gluten och laktos från Ecoviva.
Rabattkod som ger 200 kr; MKN200
Linas har bra vegetariska och laktosfria alternativ. Prova-rabatt upp till 400 kr!
Aktiveras med klick på “Beställ här”
Vego Premium, 3 dagar, 2-6 personer.
Exklusiv rabattkod (600 kr plus kockkniv värde 995 kr) aktiveras med klick på “Beställ här”.
Vegetarisk och vegansk matkasse, välj till laktosfritt.
20% på alla kassar med VMM20 och klick på “Beställ här”.
20% – 70 till 123 kr Kampanjpris
OZZDXT
Bra alternativ finns!
10% i rabatt plus premie värd 250 kr via unik rabattkod MATKASSENU10 och klick på “Beställ här”*
3 dagars Vegetarisk Matkasse / Familjekasse gluten- & laktosfri 5 dagar.
150 kr i prova-på rabatt med koden NY150KR o klick på “Beställ här”.

Ett exempel på företag som erbjuder en vegetarisk matkasse är Gröna Kassen, som startades just eftersom utbudet av vegetariska matkassar med ekologiskt och etiskt ansvarstagande innehåll var så tunt. Gröna Kassens matfilosofi går ut på att leverera mat som uppfyller hårda krav på miljömässigt och socialt ansvarstagande samtidigt som den är god, fräsch och hälsosam. Gröna Kassen levererar en helt vegetarisk matkasse för 4 personer till Stockholm och Uppsala med omnejd. Du kan beställa en matkasse för 5, 4 eller 3 dagar. Gröna Kassen ger dig 200 kr i rabatt på din första beställning.

Ecoviva är ett annat företag som har riktat in sig på miljövänligt producerad mat och levererar också en helt vegetarisk matkasse. Matkassen heter Ecoviva vego och innehåller 4 middagar för 4 personer. Ecoviva erbjuder också en fruktkasse som tilläggsprodukt, samt en icke-vegetarisk matkasse. Ecoviva levererar till Storstockholm och Göteborg.

Ett tredje exempel på ett företag som erbjuder en vegetarisk matkasse är Framtidens Mat. De har funnits sedan 2009 och har ett visst fokus på så kallad IFD-mat. IFD står för Inflammation Free Diet, alltså inflammationsfri diet på svenska, och innebär mat med ingredienser som påverkar kroppens friskprocesser positivt. Vanliga ingredienser i IFD-mat är till exempel fisk, oljor, nötter och örter. En helt vegetarisk matkasse från Framtidens Mat ger 5 middagar för 4 personer. Är det första gången du beställer en vegetarisk matkasse från Framtidens Mat får du rabatt. Framtidens Mat levererar till Storstockholm och Uppsala.

Till sist så rekommenderas också MatHem, där du kan plocka ihop din egen vegetariska matkasse från deras nätbaserade livsmedelsbutik!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!