Veckansmiddag

Veckansmiddag - logo

Veckansmiddag erbjuder dig välplanerade matkassar med fräscha råvaror direkt hem till dörren. Du kan välja mellan en rad olika matkassar, allt beroende på vilken kost och vilka livsmedel du föredrar. Veckansmiddag ger dig lättlagad vardagsmat som lagas från grunden, alltid med så många ekologiska och årstidsbaserade råvaror som möjligt. Om det finns allergier i familjen kan matkassarna dessutom anpassas för detta! Leverans sker till en mängd olika städer runt om i Sverige, bland annat Södertälje, Nyköping, Stockholm, Norrköping, Linköping, Uppsala, Västerås, Kalmar och Karlshamn. Om din hemstad inte finns med på Veckansmiddags lista över städer kan du alltid kontakta dem för att önska att få den tillagd.

 MatkassePortionerRabattkodPris - Kampanjpris 
Veckansmiddag logoTraditionella4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".899 - 719Beställ här!
Veckansmiddag logoBarnens4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".889 - 711Beställ här!
Veckansmiddag logoGI4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".979 - 783Beställ här!
Veckansmiddag logoLCHF4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".979 - 783Beställ här!
Veckansmiddag logoVegetarisk4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".599 - 479Beställ här!
Veckansmiddag logoKomfort4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".1099 - 879Beställ här!
Veckansmiddag logoTredagars4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".679 - 543Beställ här!
Veckansmiddag logoFlexitarian4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".839 - 671Beställ här!
Veckansmiddag logoEkologisk4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".939 - 751Beställ här!
Veckansmiddag logoVegan4 (2-6)20% på alla kassar med VMM20 och klick på "Beställ här".749 - 599Beställ här!

Samtliga matkassar går att beställa för 2, 4 eller 6 personer och eller anpassade för laktosintolerans, mjölkallergi, glutenallergi, fiskallergi samt fläskfri kost.

Allergier:
Vi erbjuder matkassar även för familjer med laktosintolerans, mjölkallergi, glutenallergi, fiskallergi samt fläskfri matkasse. I det mjölkfria alternativet byter vi ut mjölk, matlagningsgrädde, creme fraiche, matyoghurt, ost, färskost mot mjölkfritt alternativ. För det mjölkfria alternativet tar vi en extra avgift på 89 kr/ vecka.
I det glutenfria alternativet byter vi ut pasta, couscous, baguetter, knäckebröd, korv. Detta mot en extra avgift på 69 kr/ vecka.
I fiskfritt alternativ byter vi ut fisk och skaldjur mot lämpligt alternativ för aktuell rätt. Det kan vara kött, korv eller vegetariskt. För detta tar vi en avgift på 39kr /vecka.
I det fläskfria alternativet byter vi ut varor innehållande fläskkött mot lämpligt alternativ mot en kostnad på 99kr/ vecka.
I det laktosfria alternativet byter vi ut mjölk, grädde, creme fraiche, matyoghurt och färskost mot laktosfritt alternativ. För det laktosfria alternativet tar vi en extra avgift på 39 kr/ vecka.
Önskar man något av allergialternativen, så ska detta anges vid beställning.

Stort urval av matkassar

Hos Veckansmiddag kan du hitta en matkasse som passar dig och din familj perfekt. Företaget har tio olika matkassar att välja mellan, bland annat den traditionella matkassen, den barnanpassade, den vegetariska och den ekologiska matkassen.

Beställning och leverans

Beställer gör du enkelt online på Veckansmiddag.se. Där fyller du i vilken matkasse du vill ha samt om du har några speciella önskemål.Matkassen levereras på söndagar eller måndagar. Leveransen sker direkt till dörren på eftermiddagarna efter kl. 14:00 och senast kl. 20:00. Den är dessutom alltid gratis och kylvarorna hålls alltid väl kylda under transporten. Du får ett sms när chauffören startar sin körning samt när varorna har levererats om du inte är hemma.

Pausa eller avsluta din matkasse

Vill du pausa eller avsluta din matkasse gör du det enkelt genom att kontakta kundtjänsten. Du kan pausa din matkasse en vecka om du meddelar detta senast på söndagen sju dagar innan leverans.

Traditionella och kolhydratsfokuserade matkassar

Traditionella matkassen är originalkassen med fem middagar. Den har en balans av klassiska och nyare rätter och går att få i olika storlekar. Barnens matkasse har fokus på barnens favoriträtter som är såväl snabba att tillaga som välbalanserade.För koll på kolhydraterna är GI-kassen och LCHF-kassen bra val. GI-kassen ger dig noggrant utvalda varor med långsamma kolhydrater medan LCHF-kassen ger dig färre kolhydrater med bra fettkällor.

Kassar med mer grönt och fokus på bekvämlighet

Matkassens vegetariska matkasse är lacto-ovo med många ekologiska grönsaker samt mjölkprodukter och ägg. Den flexitariska matkassen bygger även den på mycket grönt, men innehåller även kötträtter. Vill du helt avstå från kött är istället den veganska matkassen ett givet val.För dig som vill spendera mindre tid i köket är komfort-kassen bra. Denna matkasses middagar är nämligen delvis färdiglagade och mycket näringsrika. Tredagarskassen innehåller istället färre middagar för dig som inte alltid äter hemma. Den ekologiska matkassen är ett bra val för dig som vill fokusera på ekologisk mat.

Extra tillval

Veckansmiddag erbjuder en mängd extra tillval. Du kan allergianpassa de flesta matkassar och dessutom kan du beställa till en frukostkasse med fem frukostar och fruktpåsar.

Om Veckansmiddag

Veckansmiddag grundades med ambitionen att erbjuda ekologiska och årstidsbaserade råvaror med fokus på lättlagad, snabb och god mat. Här får du så långt som det är möjligt svenskt kött och fågel och maträtterna tar endast runt 30 minuter att laga. Kassarna levereras dessutom alltid direkt hem till dörren.

Bild på Veckansmiddag-kasse
1
0