Veckansmiddag.se

Veckansmiddag.se är ett företag där du som kund kan beställa högkvalitativa matkassar som levereras direkt till din dörr. De kör ut i områden i Blekinge, Småland och Skåne. Veckansmiddag.se har som mål att erbjuda god mat som är lätt- och snabblagad, med en tillagningstid på omkring 30 minuter. Veckansmiddag.se strävar alltid efter att använda ekologiska, årstidsbaserade och närproducerade råvaror och använder så ofta som möjligt svenskt kött och fisk. Med sitt breda utbud erbjuder Veckansmiddag.se sex olika typer av kassar och varav alla går att välja i tre olika storlekar. De varianter av kassar som finns på Veckansmiddag.se är:

  • Traditionell matkasse; fem middagar. Du får här en matkasse som på ett bra sätt blandar klassiska rätter och rätter som du tidigare inte har provat. Kassen fungerar lika bra för det vuxna paret som till barnfamiljen.
  • Barnkasse; fem middagar. Denna matkasse från Veckansmiddag.se är särskilt anpassad för barnen. Middagarna passar bra även för vuxna, men smakerna är något mildare och kassen innehåller maträtter som visat sig särskild populära hos barn.
  • GI-kasse; fem middagar. Matkassen är anpassad efter GI-metoden och innehåller ett så lågt GI-värde som möjligt.
  • LCHF-kasse; fem middagar. Detta är en matkasse som är anpassad efter LCHF-metoden. Middagarna innehåller således låg mängd kolhydrater.
  • Vegetarisk kasse; fyra middagar. En lakto-ovo-vegetarisk kasse från Veckansmiddag.se där majoriteten av råvarorna är ekologiska.
  • Komfortkasse; fyra middagar. Målet med komfortkassen är att ha middagar med färre ingredienser, som går fort att tillaga och genererar mindre disk. På grund av detta är vissa komponenter av middagen färdiglagad av företagets kockar och behöver bara värmas upp. Övriga komponenter är lätta att tillaga själv. Alla hittas på Veckansmiddag.se

 

Logo från Veckansmiddag.se

 

Enkelt att beställa rätt mat hos Veckansmiddag.se

Beställning hos Veckansmiddag.se kan enkelt göras antingen med hjälp av deras beställningsformulär på hemsidan eller genom att ringa in beställningen. Betalning sker genom faktura eller kortbetalning. Veckansmiddag.se erbjuder också ändringar i din matkasse om du har någon form av allergi. Du kan även göra extra tillval vid beställning i form av en fruktpåse, frukostkasse eller brödpåse. Med Veckansmiddag.se är det lätt att få hem mat som passar just dig och dina behov.

1
0