Matkasse i Västerås

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Idag finns det flera matkassar för dig som letar efter en matkasse i Västerås! Rikstäckande alternativ som Linas matkasse levererar givetvis även till Västerås men det finns också lokala alternativ som till exempel Hemkört.net. Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill testa så kan du ta en titt på företagens hemsidor för att se hur ofta de levererar, vilka priser som gäller för de olika matkassarna samt vilka typer av matkassar som finns att tillgå.

Matkasse Västerås – Linas matkasse

Linas matkasse har varit med i många år och är en av Sveriges mest populära matkassar. Linas matkasse har gjort sig kända för att levererar flera olika matkassar för olika smaker och erbjuder en bra blandning av innovativa recept med moderna smaker, samt gamla klassiker som uppskattas av hela familjen. Linas matkasse använder mycket ekologiska produkter och är också kända för sin goda kundservice. Välja mellan Inspirationskassen, Barnkassen och Originalkassen när du beställer. Du kan också få tilläggsprodukter som en fruktkasse, vilket kan vara ett bra sätt att börja med lite nyttigare mellanmål när suget mellan måltiderna blir för stort. En bra matkasse i Västerås med omnejd helt enkelt.

Matkasse Västerås – Hemkört.net

Det lokala alternativet för den som letar efter en matkasse i Västerås är Hemkört.net. Fem middagar i veckan för fyra till fem personer och en hel del närproducerad mat utlovas. Ett bra alternativ för den som vill ha en matkasse i Västerås och just nu får man en ekologisk fruktkasse gratis när man tecknar en prenumeration.

Matkasse Västerås: Coop och ICA

Även Coop och ICA levererar matkassar i Västerås, även om du inte alltid kan få den hemkörd. Alternativet i dessa fall är att man hämtar upp matkassen i någon av deras butiker. I vissa fall kan man betala en avgift för att få matkassen hemkörd.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!