Test matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Test matkasse: Vilken matkasse är bäst för mig?

Matkasseguiden.se och matkassen.com har gjort ett utförligt test av matkassar för att jämföra dem och komma fram till vilken som egentligen är bäst. Genom att väga samman flera olika faktorer som leveransområden, hur många olika typer av matkassar som erbjuds, huruvida man kan få en matkasse utan laktos och gluten och flera andra saker så har man kommit fram till några favoriter. Detta kan ge dig en fingervisning om vilken matkasse du bör välja, även om det så klart också beror på hur just din familj ser ut och vilka behov ni har. Idag finns det så pass många olika matkassar som levererar till i stort sett hela landet att alla kan hitta sin egen favorit.

Test matkasse: bäst enligt matkasseguiden.se

Vinnaren i Matkasseguidens test av matkassar blev Linas matkasse som levererar till nästan hela landet, inklusive många mindre orter. Linas matkasse erbjuder flera olika kassar till mycket förmånliga priser särskilt med tanke på vad man får för pengarna. Den första kassen kostar bara från 299 kronor eftersom man får en mycket generös rabatt som förstagångskund. För den som endast vill ha en test matkasse är detta ett mycket bra alternativ för att se om det är något man vill fortsätta med.

Test matkasse: Mathem, Middagsfrid och Matkomfort

Mathem är en livsmedelsbutik på nätet som erbjuder hemkörning av mat och matkassar till alla Sveriges storstadsområden. Middagsfrid har ett av marknadens största utbud av matkassar och har funnits i flera år och har stor erfarenhet på området. Matkomfort blir också en av favoriterna hos både matkasseguiden och matkassen.com eftersom man håller ständigt hög kvalitet och erbjuder bra priser på alla kassar.

Dummiebild 2 på lådan

Test matkasse: Tasteline och GI-boxen

Tasteline matkasse är en annan favorit liksom GI-boxen som levererar måltider för dig som vill äta rätter med ett lågt glykemiskt index. För att se hela testet, besök matkasseguiden.se och matkassen.com där du även hittar rabattkoder.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!