Test matkassar

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Test matkassar – hitta rätt matkasse

Med tanke på det gigantiska utbudet av matkassar idag kan det vara svårt att hitta rätt i vad som känns som en riktig djungel. Att på förhand veta vilken matkasse som passar ens familj bäst är så klart svårt att veta, men matkasseguiden.se och matkassen.com har försökt bena ut vilka matkassar som faktiskt är bäst. När man jämför matkassar finns det flera saker man bör ta hänsyn till som till exempel pris, innehåll och leveransområden. Många tycker också det är viktigt att maten som skickas ut i form av matkassar är ekologiskt odlad och lokalt producerad i så stor utsträckning som möjligt. Ännu en aspekt att ta hänsyn till är huruvida man kan byta ut produkter man allergisk mot eller om företagen erbjuder en särskild kasse för den med laktos- eller glutenintolerans.

Test matkassar: Linas matkasse – bäst enligt matkasseguiden.se

Linas matkasse levererar olika typer av matkassar till i princip hela landet. Välj bland Inspirationskassen med nya och gamla rätter som utmanar smaklökarna lite extra, Originalkassen som innehåller en bra blandning av olika rätter för hela familjen, eller Barnkassen som innehåller många av barnens särskilda favoriter. Hitta matkassar från 299 kronor med den generösa prova-på-rabatten som Linas matkasse erbjuder.

Test matkassar: Middagsfrid och Matkomfort

Både Middagsfrid och Matkomfort erbjuder riktigt bra matkassar enligt både matkasseguiden.se och matkassen.com. Flera olika typer av kassar med stor del ekologiskt innehåll. Att kassarna finns för olika typer av familjer av olika storlekar är givetvis ett plus, samtidigt som de levererar till stora delar av landet.

Test matkassar: övriga matkassar

Övriga matkassar inkluderar bland annat Tasteline matkasse och Mathems matkasse som både erbjuder en bra mix av recept samt råvaror av högsta kvalitet. Båda dessa företag erbjuder också andra livsmedel samt recept på flera olika rätter från världens alla hörn. För att läsa fler test av matkassar besök matkasseguiden.se och matkassen.com

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!