Skånsk Matlycka

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Skånsk Matlycka planerar dina middagar med inspiration från ett traditionellt svenskt kök. Med lyxiga helgmåltider eller en bas-matkasse får du just det du behöver för ditt hushåll. Leverans sker i södra Skåne, men du kan också hämta din matkasse i Tomelilla. Företagets filosofi är att satsa på närproducerade och nyttiga råvaror som fungerar i de flesta hushåll. Det handlar om traditionell skånsk husmanskost när den är som bäst, helt enkelt.

Skånsk Matlycka – Maten och recepten

Det här är ett företag som sticker ut lite jämfört med andra matkasseföretag i och med att man valt att koncentrera sig på ett lite mindre geografiskt område vilket ger många fördelar för dem som bor där. Recepten bygger på personliga kontakter med de lokala råvaruproducenterna. Matkassarna kommer med menyer, recept och råvaror för tre eller fyra dagar. Många tycker att det är väldigt befriande att slippa behöva tänka på vad man ska laga för mat. Med menyerna och råvarorna från Skånsk Matlycka slipper man upprepa sig i köket. Man blir dessutom garanterat bättre på att laga mat eftersom man får öva på nya rätter. Konceptet passar alltså väldigt bra för oerfarna kockar. Du som har självförtroende i köket kan utgå från recepten och sedan förändra dem efter din egen smak.

Köpprocessen

Om du gör som allt fler och väljer att handla från Skånsk Matlycka bestämmer du själv om du vill hämta maten i Tomelilla eller få den levererad till dig i södra Skåne. Att göra sina inköp online är mycket enkelt och du sparar en hel del tid jämfört med hur det är att handla mat på vanligt sätt, i en fysisk butik. Efter genomförd beställning får man en bokningsbekräftelse via mail.

Hemsidan

På Skånsk Matlycka kan du köpa hem bra mat från lokala gårdar i färdiga matkassar. Välj mellan en lyxig helgkasse eller en med bra vardagsmat. Skånsk Matlycka har satsat på att utveckla en enkel och tydlig hemsida med ett formulär där du på ett smidigt sätt kan beställa dina matkassar. Du hittar även trevlig information om företagets historia och vision när det gäller matlagning. Jämfört med de stora matkasseföretagen är köpupplevelsen lite som att gå in i en mysig gårdsbutik.

Företaget

Skånsk Matlycka har ett brett utbud av ekologiska och närproducerade varor som levereras med recept och inspiration. Detta är ett företag på Österlen som är en region känd för gastronomi och god matkultur. Här finns gott om gårdsproducerade delikatesser och även närproducerade basvaror av hög kvalitet. Affärsidén och de tjänster företaget erbjuder är alltså väldigt förankrade lokalt och även om detta började i liten skala tror vi på en stor framtid för Skånsk Matlycka.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!