Saras matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

SARAS MATKASSE PAUSAR SIN VERKSAMHET SEDAN 2014/2015

Beställ Saras Matkasse och få 100 kr rabatt när du beställer via matkasse.nu. Du får rabatten genom att ange rabattkoden NYKUNDMARS när du blir kund och rabatten gäller när du köper din första matkasse från Saras Matkasse.

Saras Matkasse

Saras matkasse startade i Januari 2011, och levererade då bara till Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg men har nu utökat sin verksamhet rejält och levererar till över 100 orter i Västsverige. Fokus ligger framförallt på att barnen ska tycka om all mat, samt att det ska vara lättlagat och, i så god mån som möjligt, fritt från halvfabrikat och tillsatser. Råvarorna väljs till viss del ut beroende på säsong och kommer från Sverige i den utsträckning det är möjligt. Då och då förekommer gästspel av kockar som t.ex. Louise Johansson och Johanna Mellberg.
Saras matkasse erbjuder följande typer av matkassar

  • Familjekassen – 5 måltider för 4 eller 6 personer. Rätterna i familjekassen är framförallt anpassade för att barnen ska tycka om den och innehåller så lite halvfabrikat det är möjligt. Du kan eventuellt behöva köpa hem produkter som kompletterar måltiderna, t.ex. kryddor eller buljong. Finns även med laktosfria mejeriprodukter.
  • Premiumkassen – 4 måltider för 2, 4 eller 6 personer. Levereras med rätt mängd av samtliga ingredienser till veckans meny för att du ska kunna laga maten utan ytterligare inköp.
  • LCHF-kassen – En matkasse med ca 5% kolhydrater för den som följer LCHF-dieten. Levereras med samtliga ingredienser till veckans meny, förutom smör att steka i samt salt och peppar.
  • Fruktkassen – En tilläggskasse som innehåller 4kg frukt.
  • 3-dagars special – Här ligger fokus på nötkött, fågel och grönsaker. Rätter med fisk, skaldjur och fläsk är exkluderade helt i denna kasse.

Saras matkasse levereras söndagar eller måndagar, beroende på var du bor, mellan 15.00 och 21.00. Du väljer själv om du bara vill prova en gång eller få regelbundna leveranser. Du behöver inte binda upp dig till något abonnemang när du beställer Saras matkasse och sköter allt som har med leverans och betalning att göra genom ditt konto på hemsidan. Du kan betala genom betalkort eller e-faktura. För mer information om Saras matkasse och hur du gör inställningar för den typ av leverans du vill ha rekommenderas ett besök på deras hemsida.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!