Recension Linas Inspirationskasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Nedan kan ni läsa om vad en av våra bloggare tycker om Linas Inspirationskasse.

Linas inspirationskasse innehåller 3 middagar för 4 personer. Prova på priset är 299 kr och ordinarie pris 579 kr. Inspirationskassen är tänkt att ge dig inspiration till din matlagning samtidigt som du får maten och recepten hemlevererade och spar tid på planering och handlande.

Beställ Linas Inspirationskasse här!

Läs Recension Linas Inspirationskasse

Tre middagar ska den räcka till.

I den här fanns det ingredienser till en av vardera fisk- fågel- och kötträtt. Det fanns även det mesta som ska användas till i kassen. Att jag får hålla med till exempel ris själv, är jag egentligen nöjd med, då jag har min egen favoritsort jag inte gärna byter ut.

Alla grönsaker var fräscha och fina. Den röda chilin var dock bland det minsta jag sett, tur att jag har frysen full av egenodlade sådana.

Även den här kassen innehåller färsk fisk, så det testas så klart först.

Enligt medföljande recept ska den stekas med vanlig panering och serveras med ris, chilistekt isbergssallad och sojamajonnäs! Det sistnämnda skulle jag aldrig någonsin komma på själv, den ska bli spännande att testa!

Rimmad oxbringa. Ånej! tänkte jag, vem tror de står och kokar rimmat kött en vardag?  Men det visade sig att det finns färdigkokt med lite buljong, så det är bara att värma. Hur smidigt som helst.

Härligt att det var med färsk pepparrot, den på burk eller tub är verkligen inte mycket att varken hänga i julgranen eller att använda i köket.

Rotmos, även om det här kallas kålrotspure är nog något jag inte kommer laga, jag kan tänka mig andra rotsaker i mitt mos, men kålrötterna river jag och äter råa, eller kastar in i ugnen tillsammans med andra rotsaker.

Fågelrätten föreslås bli en marockansk gryta med kycklinginnerfiléer, smaksatt med saffran. Jag har just återupptäckt denna ljuvliga smak-och färgsättare i mitt kök, så på något sätter kommer jag helt klart att laga denna rätt. Två deciliter russin känns dock väldigt mycket, jag kommer säkert att minska på den mängden.

Fänkålssallad med granatäpplen! Spännande och fräscht. Har väldigt svårt att motstå de vackert gnistrande röda kärnorna i den frukten, de är ljuvliga.

Vad jag inte alls är nöjd med är priset på denna matkasse, jag tycker det är på tok för högt pris att betala för tre middagar.

Linas Inspirationskasse får därför, trots bra innehåll och lockande recept          inte mer än tre matkassar av fem möjliga.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!