Pappas matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Pappas matkasse – Matkassar för olika smaker

Pappas matkasse är en leverantör av matkassar som huvudsakligen är verksam i norra Sverige och Mälardalen. Deras koncept skiljer sig från många andra företag i branschen, eftersom de inte levererar ingredienser och råvaror, utan färdiglagade rätter som går snabbt att värma upp. För en tid sedan gick Pappas matkasse samman med matkassen Framtidens mat, baserad i Stockholm. I dagsläget kan man välja bland fyra olika matkassar från Pappas matkasse.

pappasmatkasse

Kassar från Pappas matkasse

Vardagskassen – Denna kasse innehåller god och nyttig vardagsmat för hela familjen. Fem färdiglagade och kylda rätter levereras varje vecka, vilket ger totalt 20 portioner.

Vegetariska kassen – En matkasse för den som är vegetarian eller som vill äta vegetariska måltider i veckorna. Kassen innehåller fyra rätter för fyra personer, alltså totalt 16 portioner per kasse.

SmartaMaten-kassen – Denna matkasse är resultatet av sammanslagningen med Framtidens mat. Den innehåller fyra rätter för fyra personer, och mat som är helt fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Det är mat som är alkalisk-basisk och mycket rik på mineraler, vitaminer och antioxidanter.

Lilla vardagskassen – Den här kassen är till för mindre familjer och innehåller fyra rätter och totalt 14 portioner. Två av rätterna i denna kasse är alltid vegetariska. Perfekt för ett mindre hushåll, eller för den som bor själv men gärna tar med sig en lunchlåda till jobbet.

Rätterna från Pappas matkasse har tillagats från grunden, och är både varierade, nyttiga och smakrika. Maten tar ungefär 15 minuter att värma upp i ugn, men för den som har extra bråttom finns också alternativet att värma maten i mikrovågsugn under tre minuter. Pappas matkasse levererar till Stockholm, Uppsala och flera orter i norra Sverige, som Umeå, Skellefteå, Luleå och Sundsvall. Mer information om leveranser och hur man gör för att börja prenumerera finns på deras hemsida.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!