Onlinepizza

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Onlinepizza – beställ hämtmat online

Onlinepizza är en av Sveriges största förmedlare av hämtmat (om du vill ha något annat än det som finns i din matkasse), och har idag över 100 000 användare. Över 1 100 restauranger i 191 orter är anslutna till sajten som vill göra det lättare för alla att beställa mat på nätet. Sajten startades 2005 av tre studenter i Linköping som ville att det skulle vara enklare att beställa pizza. Företaget växte sedan stadigt och finns nu i flera länder i Europa. För några år sedan köptes sajten upp av det tyska företaget Delivery Hero för en kvarts miljard kronor.

onlinepizza

Hur beställer man genom Onlinepizza?

Det är mycket enkelt att lägga sin första beställning. Efter att du knappat in ditt postnummer får du upp flera alternativ över tillgängliga restauranger. Du väljer sedan från deras menyer och skickar din beställning. Restaurangen återkommer sedan med en bekräftelse på din beställning och talar om när din mat kommer att komma fram. Det enda du behöver göra är att vänta på att det ringer på dörren. Du betalar enkelt med kort på hemsidan, eller med kontanter till pizzabudet. Onlinepizza ger dig också chansen att skapa din egen pizza, precis så som du vill ha den. Efter att du matat in dina favoritingredienser så dyker det upp en lista över de billigaste alternativen på menyn.

Vilken typ av restauranger är anslutna?

Från början var tjänsten tänkt att användas för att beställa just pizza, men i takt med att sajten har växt finns det idag en hel del andra möjligheter. Du kan bland annat beställa kinesisk mat, indisk mat och husmanskost genom Onlinepizza, allt beroende på hur utbudet ser ut i just din stad.

Beställ genom mobilen

Du kan nu också använda Onlinepizza i din mobiltelefon. Det enda du behöver göra är att ladda ner deras app. Sedan kan du använda tjänsten precis som du gör i din webbläsare.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!