Nätlivs – livsmedel och färdiga matkassar

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Beställ livsmedel och färdiga matkassar från Nätlivs

Nätlivs är en livsmedelsbutik på nätet som även levererar färdiga matkassar till kunder i bland annat Stockholms- och Göteborgsområdet. Orter som Nätlivs levererar till förutom Stockholm och Göteborg är bland annat Södertälje, Järna, Nykvarn och Kungsbacka samt Värnamo, Växjö och Ljungby. För en komplett lista över orter som kan få matvaror och matkassar från Nätlivs kan man gå in på deras hemsida, där man också får information om hur man beställer samt priser och utbud. Matkassen från Nätlivs innehåller fem måltider för fyra personer och komponeras av två erfarna dietister samt en professionell kock. Maten innehåller alltid mycket grönsaker och är utformade för att en hel familj ska bli mätta och belåtna varje vardag genom att äta god och sund mat som gör att man orkar med vardagen, samtidigt som man kan njuta av en komplett måltid med många spännande råvaror.

Välj bland olika matkassar

En av de saker som gör Nätlivs unikt är att man kan välja bland flera olika färdiga matkassar. Innan man beställer kan man kolla igenom de olika menyerna som matkassarna innehåller och sedan välja den som passar bäst. Eftersom Nätlivs inte bara levererar färdiga matkassar kan man så klart också beställa extra matvaror i samband med matkassen. Detta kan vara ett bra sätt att få helgens mat levererad hem till dörren, eftersom måltiderna i matkassen endast gäller vardagarna. Om någon i familjen är intolerant mot till exempel laktos eller gluten är detta också ett bra sätt att byta ut vissa av matkassens produkter. Man kan också beställa färdiga fruktkassar från Nätlivs, eller komponera en kasse själv med ens favoritfrukter.

Hur ofta kommer matkassarna?

Du väljer själv om du vill få din matkasse från Nätlivs en gång i veckan eller varannan vecka. Du binder endast upp dig för de två första beställningarna du gör, sedan kan du enkelt avsluta ditt abonnemang eller pausa det tillfälligt. Samtliga matkassar levereras på måndagar mellan klockan 17.00 och 22.00

Nätlivs
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!