Mugg från Rice eller matkasse på Mors dag

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Snart är det dags för Mors dag, och vad passar bättre än ett presentkort på matkasse hos Linas matkasse eller en snygg Mugg från Rice hos Mathem? Mathem är Sveriges största nätbaserade livsmedelsbutik och har ett brett urval produkter från både när och fjärran i sitt sortiment. Hos Mathem kan du dels handla precis som du gör i en vanlig livsmedelsbutik med enda skillnaden att det är billigare och att du får maten levererad hem till dörren. Du kan även prenumerera på någon av Mathems alla matkassar som finns för två, fyra eller sex personer med olika innehåll för olika smaker.

Mors dag på Mathem

Självklart kan du också köpa presenter till Mors dag på Mathem, eller varför inte ett presentkort på en matkasse? För den som ännu inte upptäckt det praktiska och lätta livet med matkassar är det hög tid att göra som många andra redan gjort och testa. Matkassarna från Mathem finns till mycket bra priser för förstagångskunder som får rabatt på första matkassen som beställs. Mathem erbjuder nu, lagom till Mors dag, bra priser på muggar och plastglas från det danska varumärket Rice. Detta är en perfekt present till Mors dag, och kommer passa utmärkt till sommarens alla picknickar. När du ändå är där kan du så klart passa på att köpa hem lite god mat och kanske bjuda mamma på middag?

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ VIDARE TILL MATHEM!

Mors dag hos Linas matkasse

En bra present på Mors dag är också ett presentkort på en matkasse. Linas matkasse erbjuder flera olika matkassar som passar olika familjer beroende på storlek och smak, och man får alltid bra priser om man inte testat förut. Förutom Linas matkasse så erbjuder också Tasteline matkasse, Middagsfrid och Matkomfort riktigt bra matkassar som förenar det nyttiga med det goda och gör varje vardagsmiddag till en avkopplande stund för hela familjen, hur den än ser ut.

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ VIDARE TILL LINAS MATKASSE!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!