Middagskorgen

Skriven av
Publicerad:

Middagskorgen – En matkasse för stora och små

Middagskorgen är ett företag som har specialiserat sig på att leverera matkassar till mindre orter över hela Sverige och levererar för tillfället till Linköping, Färjestaden, Kalmar, Luleå, Norrköping, Nybro och Söderköping. Middagskorgens matkasse består av ingredienser och råvaror till 5 måltider för 2 vuxna och 2-3 barn. Lever du i ett mindre hushåll kan du med fördel beställa en matkasse varannan vecka och sedan variera menyn något för den andra veckan. Det går så klart också att frysa in maten eller göra en lunchlåda som man tar med sig till jobbet eller skolan. Du behöver inte oroa dig över bindningstider utan väljer själv hur ofta du vill få din matkasse. Middagskorgen erbjuder också prova-på-rabatt på 100 kronor vid första beställningen av en matkasse. Beställer du matkassar för två veckor får du 200 kr i rabatt.

Bild på Middagskorgen matkasse

Du kan se menyn för kommande vecka på Middagskorgens hemsida. Det här är ett exempel på hur en vecka med Middagskorgens matkasse kan se ut:

Måndag: Senapsbiffar med rotfrukter och fetaostkräm

Tisdag: Klassisk bondomelett med coleslaw

Onsdag: Kycklingburgare med limedressing och potatis- och kålrotsticks

Torsdag: Italiensk lax

Fredag: Medelhavslasagne med vitkålsallad

Som du ser är det en både varierad och hälsosam veckomatsedel med både säkra kort och lite mer experimentella rätter som går hem hos både barn och vuxna. Just kombinationen av hälsosam, god och snabblagad mat som du dessutom inte behöver springa och köpa ingrediener till, är styrkan i konceptet med matkassar och det som gör att det är svårt att gå tillbaka till ett liv utan. Är du gluten- eller laktosintolerant erbjuder Middagskorgen alternativa ingredienser. För att se bilder på rätterna som ingår i nästa veckas leverans kan du besöka middagskorgen.se.

Middagskorgen samarbetar med flera butiker som ICA och Tempo, och du har möjlighet att hämta upp din matkasse i någon av butikerna som ingår i samarbetet. För en fullständig lista över Middagskorgens samarbetspartners, se deras hemsida.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!