Matlycka gör matlagningen enklare och billigare

Skriven av
Publicerad:

Matkassar från Matlycka gör livet enklare!

OBS! Den här matkassen har upphört så vi rekommenderar er att söka ett annat alternativ – Klicka här för aktuella erbjudanden!

Matlycka är ett företag som levererar en matkasse med allt du och din familj behöver för att kunna äta nyttigt, gott och varierat varje dag. Tanken är att du ska få bra mat levererad och inte behöva köpa några ingredienser till måltiderna överhuvudtaget. Eftersom du aldrig behöver komplettera med produkter behöver du inte bekymra dig alls om vad ni ska äta till middag under veckan, utan varje söndag står det en färdig matkasse fullpackad med färska ingredienser för veckans matlagning.

Billigare och bekvämare än att handla i butik

Matkassarna från Matlycka innehåller fem måltider för en familj med fyra personer och är anpassad för att hela familjen ska gilla maten. Matlycka anstränger sig för att det ska vara så enkelt som möjligt att laga maten och varje recept har noga gåtts igenom för att det ska vara lätt att följa och vara enkelt att tillaga. Eftersom Matlycka beställer sina råvaror i stora kvantiteter kan priserna för deras matkassar fortfarande ligga under motsvarande priser i vanliga butiker, även fast de skickas hem till dig och har planerats noggrant för att vara både goda, enkla att laga och nyttiga. Många av ingredienserna är ekologiska och recepten är alltid varierade. En vecka med Matlycka består ofta av en fiskrätt, en kycklingrätt, en kötträtt, en korvrätt och en vegetarisk rätt. Detta innebär att du och hela familjen aldrig tröttnar på att äta samma mat varje dag, vilket gör middagarna roligare och godare.

Laktosfria matkassar och en extra fruktkasse

Om någon i familjen är laktosintolerant går det att få matkassen anpassad efter detta. Matlycka byter då ut laktosprodukterna till laktosfria alternativ utan någon extra kostnad. Du kan också beställa en fräsch fruktkasse som levereras tillsammans med din matkasse. Detta kan bli utmärkta mellanmål och ett nyttigt sätt att klara sig mellan måltiderna när blodsockret börjar sjunka. Du kan när som helst säga upp din prenumeration på Matlyckas matkassar, men kom ihåg att detta måste göras senast en vecka innan nästa leverans.

OBS! Den här matkassen har upphört så vi rekommenderar er att söka ett annat alternativ – Klicka här för aktuella erbjudanden!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!