Matkassen.se

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Matkassen.se – stöd din idrottsförening genom matkassar!

OBS! Den här matkassen har upphört så vi rekommenderar er att söka ett annat alternativ – Klicka här för aktuella erbjudanden!

Matkassen.se levererar färdiga matkassar varje vecka som består av fem middagar för fyra personer. Företagets idé är att matkassarna ska fungera som stöd för olika föreningar och klubbar som sysslar med idrott och matkassarna levereras oftast till ett ställe som är centralt för hela föreningen, till exempel en idrottshall eller träningsanläggning. Föreningarna får 50 kronor per såld matkasse, vilket mot slutet av året kan vara tillräckligt med pengar för att kunna delta i internationella tävlingar eller åka på träningsresor med laget. Pengarna kan också användas till att köpa ny utrustning eller bygga om de anläggningar som verksamheten är förlagd till. Med matkassen.se kan små föreningar få hjälp med att gå runt, och idrottsklubbar över hela landet fortsätta att utvecklas.

Vad innehåller matkassarna från Matkassen.se?

Maten i matkassarna innehåller främst proteiner från kött, fisk och fågel samt stora mängder fräscha grönsaker. Matkassen.se väljer bort stora mängder kolhydrater från till exempel pasta, utan satsar istället på proteiner och nyttiga fetter, vilket ger bättre mättnadskänslor än snabba kolhydrater. För den som ändå vill ha lite mer kolhydrater som pasta, ris och potatis i sin matkasse kan man enkelt göra det tillvalet innan man beställer. Dessa kassar innehåller lite färre grönsaker och mer kolhydrater, vilket ofta barnen tycker om. Det viktigaste är trots allt att matkassen uppskattas av hela familjen så att både barn och vuxna kan äta nyttig och varierad kost varje dag. Om man vill välja bort vissa produkter som innehåller laktos går detta också bra. Matkassen.se ersätter gärna dessa produkter med laktosfria alternativ, utan att det kostar något extra.

Var levererar Matkassen.se?

Matkassen.se levererar färdiga matkassar till hela Mälardalen och man betalar enkelt via kontokort på hemsidan, eller via faktura. Den kommande veckans meny mejlas till alla kunder varje fredag så att man i förväg får reda på vad veckans matkasse kommer innehålla.

OBS! Den här matkassen har upphört så vi rekommenderar er att söka ett annat alternativ – Klicka här för aktuella erbjudanden!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!