Matkasse pris

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Matkasse pris – jämför priser på matkassar

Matkassar finns över hela landet till olika priser beroende på leverantör och innehåll. Normala priser är allt ifrån 500-1000 kronor och vilket som gäller för dig beror på om du vill ha din matkasse för två, fyra eller sex personer, om någon i familjen har några allergier eller om ni enbart vill ha mat som är ekologisk. Många av leverantörerna av matkassar erbjuder kassar som till stor del är ekologiska eftersom detta blivit så pass populärt idag, men för den som är extra mån om att allting producerats av lokala odlare och är helt fritt från tillsatser måste man ofta lägga till några kronor.

Matkasse pris – Linas matkasse, Matkomfort och Middagsfrid

Vilket matkasse pris du får beror, förutom på innehållet och mängden, också på om det är första gången du testar matkassar. Linas matkasse erbjuder en matkasse för bara 299 kronor om du aldrig beställt en matkasse förut och det samma gäller för Middagsfrid och Matkomfort. För att ta del av fler erbjudanden kan du besöka deras hemsidor och se vad som gäller just nu.

Matkasse pris – övriga matkassar

Mathem och Tasteline är två andra aktörer som erbjuder matkassar för hemkörning till bra priser. Hos Mathem kan du få en matkasse för 399 eller 599 kronor beroende på storlek och där har du också chansen att beställa hem flera andra livsmedel när du ändå är igång. På Tasteline kan du ta del av mängder av recept och samtidigt beställa matkassar med helt ekologiskt innehåll utan att det blir särskilt dyrt. Ibland kan företagen ha tillfälliga kampanjer vilket innebär matkassar till extra låga priser. Håll dig uppdaterad kring vilket matkasse pris som gäller med sajter som matkasseguiden.se och matkassen.com. Där kan du också ta del av generösa rabatter genom att använda sajternas rabattkoder!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!