Matkassar för dig med laktosintolerans

Skriven av
Publicerad:
Special-matkasse för 2, 4 eller 6 personer
Aktiveras med klick på “Beställ här”.
Beställ vegetarisk matkasse utan gluten och laktos från Ecoviva.
Rabattkod som ger 200 kr; MKN200
Linas har bra vegetariska och laktosfria alternativ. Prova-rabatt upp till 400 kr!
Aktiveras med klick på “Beställ här”
Vego Premium, 3 dagar, 2-6 personer.
Exklusiv rabattkod (600 kr plus kockkniv värde 995 kr) aktiveras med klick på “Beställ här”.
Vegetarisk och vegansk matkasse, välj till laktosfritt.
20% på alla kassar med VMM20 och klick på “Beställ här”.
20% – 70 till 123 kr Kampanjpris
OZZDXT
Bra alternativ finns!
10% i rabatt plus premie värd 250 kr via unik rabattkod MATKASSENU10 och klick på “Beställ här”*
3 dagars Vegetarisk Matkasse / Familjekasse gluten- & laktosfri 5 dagar.
150 kr i prova-på rabatt med koden NY150KR o klick på “Beställ här”.

Laktosintolerans innebär att kroppen inte producerar en tillräcklig mängd av enzymet laktas för att kunna bryta ner laktos, som ingår i mejeriprodukter, till enkla sockerarter. För en person med laktosintolerans kan intag av stora mängder mjölkprodukter leda till magsmärtor. En majoritet av världens befolkning är drabbad av laktosintolerans, även om det är mindre vanligt förekommande i länder där man under lång tid regelbundet har konsumerat mjölk. Exempel på sådana länder är till exempel de skandinaviska länderna, medan länder i Asien ofta har en mycket hög andel personer som är laktosintoleranta. De flesta människor med laktosintolerans kan fortfarande dricka måttliga mängder mjölk med laktos, men idag finns det ett så pass brett utbud av laktosfria produkter, att detta sällan är ett stort problem.

Matkasse för personer med laktosintolerans

Eftersom matkassar har blivit så pass vanligt förekommande finns det numera företag som erbjuder laktosfria matkassar för den med laktosintolerans. Ett exempel på ett företag som levererar en laktosfri matkasse är Coop. Denna kasse finns, precis som Coops övriga matkassar, för 2, 4 eller 6 personer. Matkassen hämtar du sedan upp i valfri Coop-butik, eller får den hemlevererad för en extra avgift. Coop erbjuder för tillfället hemleverans till Mälardalen, Göteborg, Malmö, Norrköping och Kalmar.

Andra företag som erbjuder matkassar för den med laktosintolerans är bland annat Gomiddag.nu som både har en laktosfri matkasse samt matkassar för den som vill gå ner i vikt med GI-metoden. Middagskorgen är ännu ett företag som erbjuder dig att byta ut produkter med laktos till laktosfria alternativ. Middagskorgen levererar till bland annat Luleå, Söderköping, Norrköping och Linköping.

Både ICA och City Gross erbjuder matkassar som hämtas upp i någon av deras butiker, vilket innebär att du lätt kan byta ut produkter som innehåller laktos. Det samma gäller så klart även för personer med till exempel glutenintolerans.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!