Matkasse 2 personer

Matkasse 2 personer hos Mathem och Middagsfrid

Matkassar har blivit så populärt att det numera finns flera olika varianter som passar till olika sorters familjer. En del familjer är större medan andra bara består av två personer, men alla kan nuförtiden hitta en matkasse som är perfekt för just dem. Många leverantörer av matkassar har tidigare framförallt fokuserat på familjer på 4-5 personer men för dig som bor själv eller med en sambo finns det idag utmärkta alternativ. Mathem lanserade tidigare i år en matkasse som de kallar Snabba matkassen, vilket är en bra matkasse för 2 personer. Denna kasse innehåller färdiglagade frysta rätter av ekologiska och närproducerade råvaror som smakar bra och passar utmärkt för den som många dagar inte hinner laga mat på grund av tidsbrist.

Matkasse 2 personer hos Mathem

Förutom Snabba matkassen erbjuder också mathem en vanlig matkasse för 2 personer som innehåller mat och recept till vardagens alla måltider. Eftersom antalet personer som prenumererar på matkassar ständigt växer så ökar givetvis även utbudet och även mindre hushåll kan idag hitta en praktisk matkasse som innehåller allt vi behöver för att orka med vardagen och samtidigt kunna njuta av en god middag i lugn och ro utan att behöva stressa in i butiken efter jobbet.

Klicka här för aktuellt erbjudande hos Mathem - 300 kr i prova-på rabatt plus gratis fruktkasse värde 100 kr med din första beställning!

Matkasse 2 personer Middagsfrid

Även Middagsfrid erbjuder nu en matkasse för 2 personer. Den kallas för Lilla matkassen och innehåller fyra måltider för två personer. Precis som alla andra matkassar hos Middagsfrid är den första kassen du beställer alltid billigare, och i vissa fall kan du till och med få upp till 50% rabatt på den första kassen. När det gäller andra leverantörer av matkassar som Linas matkasse och Tasteline erbjuder de också ofta mindre matkassar för mindre hushåll. I de fall det inte finns någon matkasse för 2 personer kan man alltid beställa en kasse avsedd för 3 personer och spara den extra måltiden till lunchen dagen efter.

Klicka här för aktuellt erbjudande hos Middagsfrid!

Matkasse 2 personer Matkomfort

Många utav Matkomforts matkassar görs för två personer. Läs mer här; Matkomfort.

MFRI-01 Bild på MatHems matkasse

1
0