Matkassar – En väg till en stabilare matkassa!

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Hur många matkassar går det på en matkassa?

Att börja beställa matkassar kan visa sig vara en av de bästa investingarna du gjort. På vardagarna kan du följa menyer satta av experter på kost och hälsa som vet vilka näringsämnen barn och vuxna måste få i sig varje vecka för att hålla vikten och orka med skola och jobb, samtidigt som maten ska smaka gott och vara varierande. På helgerna kan du sedan lyxa till det med lite exklusivare mat. Förutom att en matkasse har sina fördelar när det gäller en hälsosam kosthållning, finns det också en hel del pengar du kan spara. Dels sparar du bensinpengar eftersom du inte längre behöver åka till butiken och handla varje vecka eller oftare, men framförallt sparar du pengar till familjens matkassa genom att inte göra onödiga spontana inköp av matvaror du och din familj egentligen kanske inte behöver. Dessa impulsköp kan i slutändan bli ganska dyra och göra att ni har en mindre matkassa än ni skulle kunna ha.

Familjens matkassa tar som bekant upp en ganska stor del av den totala familjebudgeten. En veckas mat för flera personer kostar oftast över tusen kronor, medan de flesta matkassar ligger mellan 600 och 900 kronor per leverans. Att för det priset också slippa åka och handla, samt planera veckans inköp gör en matkasse till en god investering för en stabilare matkassa! Det gör det också lättare att lägga upp en budget eftersom du vet exakt hur mycket pengar ni kommer lägga på vardagsmaten den kommande tiden.

De flesta företag som levererar matkassar kräver inte att du binder upp dig på ett dyrt abonnemang, utan du har oftast möjlighet att prova en matkasse och tillsammans med familjen utvärdera om det är något för er att satsa på. Nästan alla matkassar kommer med ett generöst prova-på-pris, vilket innebär att du inte tar någon större risk om du är nyfiken på hur vardagen kan bli med en färdig matkasse som körs hem till dörren en gång i veckan. Antagligen kommer både din familj och din matkassa vara nöjda med resultatet!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!