Mathem snabba matkassen

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Snabba matkassen från Mathem

Mathem har i flera år levererat färdiga matkassar och livsmedel som du enkelt handlar på nätet. Många uppskattar de färska råvarorna och högkvalitativa produkterna som alltid ingår i matkassar från Mathem och antalet kunder ökar hela tiden. Nu introducerar Mathem en ny matkasse som de kallar Snabba matkassen. Snabba matkassen från Mathem innebär ännu mer tid över till det som du verkligen bryr dig om eftersom du inte längre behöver spendera någon tid på att handla råvaror eller ens tillaga maten.

Snabba matkassen innehåller 3 färdiga måltider från Mathems egen kock och är lagom för 2 personer. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som ofta har en hektisk tillvaro och kanske inte riktigt hinner med att laga mat varje dag.

Att få till en näringsrik, god och lättlagad måltid är en svår utmaning men med Snabba matkassen från Mathem är detta inte längre något problem. En del väljer att prenumerera på en matkasse för hela familjen, samtidigt som de också har en prenumeration på Snabba matkassen.

Man kan då äta måltiderna som kommer med den vanliga matkassen med hela familjen, och sedan ta med sig måltiderna som ingår i Snabba matkassen till jobbet på dagarna. Det fungerar också utmärkt för den som kanske inte vill ha en matkasse varje dag utan vill ha goda och nyttiga färdiglagade måltider att äta de dagar som man vet är extra stressiga.

Färdigmat lagad från grunden

Mathem Snabba matkassen är färdigmat som är lagad från grunden av en professionell kock. Detta gör att rätterna skiljer sig från vanliga frysta rätter som ofta innehåller mycket halvfabrikat. Mathem snabba matkassen innehåller kött från mindre, lokala producenter och MSC-märkt fisk, vilket bidrar till ett mer hållbart klimat. Dessutom är grönsakerna biodynamiskt odlade och mejeriprodukterna ekologiska, och alla ingredienser är helt fria från tillsatser. För att se en exempelmeny, besök Mathem Snabba matkassen på deras hemsida.

Beställ MatHem – Klicka här!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!