Mat.se

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Hos Mat.se får du 200 kr rabatt med NY200 när du blir kund!

Mat.se – mat som du själv vill ha det

På Mat.se kan du beställa livsmedel till samma priser som i butik, men med fördelen att du här får det du köper hemkört. Det är ett lite smartare och mer praktiskt sätt att handla på, och ger dig mer tid över till att umgås med vänner och familj. Mat.se erbjuder också tre olika matkassar för den som också vill få hjälp med att planera veckans måltider. Det är kocken Michael Krantz som komponerar alla menyerna som är utformade för att passa hela familjen. Goda, näringsrika och varierade rätter från Sverige och övriga världen, som alla går snabbt att laga.

Hos Mat.se får du 200 kr rabatt med NY200 när du blir kund!

Matkassar från Mat.se

Vardagskassen – Med denna matkasse får du ingredienser och råvaror till fem menyer. Det är varierad vardagsmat som innebär många svenska klassiker, såväl som rätter med en mer exotisk touch. Passar smaklökarna hos hela familjen, inklusive barnen som ofta är de mest kräsna.

Vardagslyx – Den här kassen är till för dig som gillar att unna dig rätter med lite mer exklusiva råvaror. Det är lättlagad mat som samtidigt är rejäl, näringsrik och framförallt väldigt god. Varje vecka med Vardagslyx innebär fem smakrika rätter som sätter guldkant på även den tristaste av arbetsdagar.

Temakassen – Rätterna i den här kassen anpassas efter säsong eller olika högtider. Perfekt för dig som värdesätter de olika årstider och gillar att äta varierad mat.

På Mat.se kan du också skapa din egen matkasse. Du har också möjlighet att lägga till eller ta bort ingredienser i alla matkassar, för att du ska kunna planera din egen veckomeny i den utsträckning du vill. Eftersom Mat.se också är en livsmedelsbutik på nätet så kan du alltid passa på att köpa på dig lite helgmat, eller ingredienser till en lunchlåda. Äntligen är allting samlat på ett och samma ställe. Enklare och smartare kan det inte bli!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!