Mat och recept levererade till dörren

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

En matkasse är kanske det absolut bästa du kan investera i om du vill ha en enklare och smidigare vardag, där nyttig och god mat inte behöver kompromissas bort. En färdig mat kasse levereras ofta en gång i veckan, även om du normalt sett också kan välja att få matkassen varannan vecka eller en gång i månaden.

Mat och recept direkt hem till dörren

Matkassar kan kosta från ca 500 kr upp till drygt 1000 kr beroende på vad du vill ha för ingredienser. Vissa leverantörer av matkassar satsar på så billiga kassar som möjligt med många lågpris-ingredienser medan andra satsar på exklusivare och mer exotisk mat. En del företag erbjuder båda alternativen och då kan alltid byta matkasse från vecka till vecka. Vilken matkasse du ska välja beror på ett flertal faktorer som hur stor familjen är, vilken budget ni har och om det finns familjemedlemmar med särskild krav, önskemål eller allergier. De flesta matkassar är anpassade för familjer med 4 personer men det finns även gott om alternativ för det mindre hushållet.

Förutom att man får ingredienser och råvaror till veckans alla vardagsmiddagar så följer det så klart alltid med recept på rätterna som ska lagas. En del företag skickar också som extra bonus med recept på desserter eller middagar för helgen. Detta gäller särskilt de matkassar som är till för folk som går på särskilda dieter som till exempel LCHF. Detta för att du även på helgerna, då du själv ansvarar för middagarna, ska kunna äta enligt samma modell.

Det finns idag så många leverantörer av matkassar att man undrar om alla kommer finnas kvar om några år eller om utbudet rent av kommer öka. Helt klart är att företagen känner av den ökade konkurrensen, vilket innebär att du som kund har en guldsits. Utbudet är bra och relativt väl anpassat för olika krav och önskemål, samtidigt som priserna är låga med tanke på allt som ingår i en matkasse.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!