Mat i veckan

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Köp Mat i Veckan via Matkasse.nu och få 200 kr rabatt. Ange koden MNU200 så får du 200 kr rabatt på din första order. Beställ här!

Mat i Veckan Logotype

Mat i Veckan – Skånes leverantör av matkassar

Mat i Veckan har sedan 2009 levererat matkassar till hela Skåne. Som enda företag i branschen levererar de till samtliga adresser i hela Skåne och erbjuder dessutom flera olika matkassar beroende på livsstil och smak. Maten från Mat i Veckan är enkel att laga, men ändå rejäl, hälsosam och god. I dagsläget går det att välja bland hela sex olika typer av matkassar.

Matkassarna från Mat i Veckan

Familjekassen Original – Fem måltider för två, fyra eller sex personer. Varierad mat och en spännande blandning av klassiker och nya, moderna favoriter.

Familjekassen Barn – Denna matkasse är till för barnfamiljen som vill ha mat som är lätt att laga och som barnen garanterat älskar. Innehåller fem middagar för fyra personer och går att få levererad varje eller varannan vecka.

Familjekassen Komfort – Med denna matkasse blir matlagningen enklare än någonsin. Flera färdiglagade rätter som det bara är att värma upp. Mat som är lagad från grunden utan tillsatser och halvfabrikat.

Livsstil GI – För dig som vill äta långsamma kolhydrater finns denna matkasse från Mat i Veckan. Fem middagar för två, fyra eller sex personer.

Livsstil LCHF – För dig som vill gå ner i vikt med hjälp av LCHF-dieten så är denna kasse ett perfekt alternativ. Måltiderna i denna kasse innehåller få eller inga kolhydrater och finns för två personer.

Salladskassen – Med denna kasse får du fem matiga och goda sallader anpassade för två personer. Perfekt för dig som då och då vill ha en nyttig och god lunchlåda med dig till jobbet.

Mat i Veckan har förenklat vardagen för människor i hela Skåne i över fem år. Genom att erbjuda sina kunder ett brett sortiment av mat, kan man enkelt hitta den matkasse som passar. Många av kassarna från Mat i Veckan finns dessutom till billiga prova-på-priser. Beställer gör du enkelt på deras hemsida, och kan där också läsa mer om vad matkassarna från Mat i Veckan innehåller.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!