Kocken och jag

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Kocken och jag – din leverantör av matkassar i Göteborg

Kocken och jag är ett företag som startades för ett par år sedan av den Schweiz-födde kocken Fabian Schocher. Genom stor erfarenhet från restaurangbranschen i Göteborg har Kocken och jag goda kontakter med leverantörer av de bästa råvarorna som finns att tillgå på västkusten. Konceptet är bra och god mat som lagas ifrån grunden, samtidigt som recepten är tillräckligt enkla för att hela familjen ska kunna vara med i matlagningen. En del av företagets filosofi är att det ska gå relativt snabbt att få till en nyttig, inspirerande och god måltid för hela familjen. Maträtterna tar därför mellan 15 och 45 att tillaga, beroende på recept.

kocken och jag logo

Varierad mat – varje dag

Kocken och jag vill att du och din familj aldrig ska bli trötta på recepten och råvarorna du får hemskickade i matkasse varje eller varannan vecka. Variation är därför ett viktigt ledord, och en genomsnittlig vecka får du recept och råvaror för måltider som innehåller både kött, fisk och kyckling. Ett par gånger i veckan skickar de också med färdiglagade såser för att matlagningen ska gå lite snabbare. En matkasse från Kocken och jag innehåller råvaror och recept till fyra måltider per vecka, och matkassarna finns att beställa för både två och fyra personer. Antal personer betyder i det här fallet vuxna personer, vilket innebär att en familj med två vuxna och två barn ofta får lite mat över som med fördel kan sparas till nästa dag då det blir till en utmärkt lunchlåda.

Var levererar Kocken och jag matkassar?

Kocken och jag levererar till hela Göteborgsområdet inklusive Mölndal, Hovås, och Billdal samt ett flertal andra orter i Storgöteborg med omnejd. En komplett lista över de orter som har möjlighet att få matkassar levererade direkt till dörren finns på företagets hemsida. Om din ort inte står med på listan kan du göra en intresseanmälan.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!