Kitchenwiz

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Kitchenwiz – så gott som klart!

Kitchenwiz har sedan 2009 levererat matkasse till hela Göteborg med omnejd. Företaget drivs av Per och Helena Hamberger, som båda har en lång bakgrund inom restaurang- och matlagningsbranschen. Per är köks- och kvalitetsansvarig och har jobbat med matlagning i över 25 år, såväl i Sverige som utomlands. De har tidigare drivit det anrika Råda säteri tillsammans, men nuförtiden ligger allt fokus på Kitchenwiz. Konceptet går ut på att maten är så gott som klar när den levereras en gång per vecka. Du får alla ingredienser samt enkla recept med i kassen, och behöver aldrig lägga ner mer än 15 minuter i köket. Detta är ett utmärkt sätt att få mer tid till det allra roligaste – att äta maten tillsammans med din familj.

Vad ingår i matkassen från Kitchenwiz?

Matkassen Already från Kitchenwiz innehåller ingredienser och recept till tre middagar. Det mesta är redan gjort när du får kassen, vilket innebär att du behöver lägga ner minimalt med tid till förberedelser. Matkassen går att beställa för en till sex personer, och innehåller alltid råvaror av högsta kvalitet. Måltiderna är omväxlande, mättande, näringsrika och mycket goda. Kort sagt, allt det som man vill få ut av en komplett vardagsmåltid.

kitchenwiz

Var levererar Kitchenwiz?

Leveransen går till så att matkassen levereras till ett utlämningsställe som ligger nära din bostad. Dessa utlämningsställen ligger i Göteborgs centrala delar, samt Västra Frölunda, Onsala, Askim och Torslanda, plus fler förorter i Göteborgsområdet. För dig som vill få matkassen levererad ända hem till dörren, så är detta möjligt inom Storgöteborg, till en kostnad av 100 kronor.

Kitchenwiz är ett perfekt sätt att få mer tid över till familjen, och att slippa planera veckans måltider. Maten är så gott som klar när den levereras, och är alltid tillagad av bra råvaror och spännande ingredienser. Enklare än så kan det inte bli.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!