Matkasse i Jönköping

Matkasse Jönköping

MatkasseKampanjKampanjkodBeställ här
linasmatkasse Tabell logofr 299 krAktiveras via klick på "Beställ här"Beställ här!
Middagsfrid tabell logofr 249 krMNU50 - Beställ här!Beställ här!
Mathem matkasse150 kr i nykundsrabatt!NY150KR rabattkod o klick på Beställ här!Beställ här!
logga vår mat 1002x4 kg frukt. 198 krMKGFRUKTBeställ här!

Matkasse Jönköping - från Middagsfrid eller Linas matkasse

Letar du efter en matkasse i Jönköping? Idag finns matkassar på de flesta orter i Sverige, både mindre och större, och Jönköping är inget undantag. Både Middagsfrid och Linas Matkasse erbjuder en matkasse i Jönköping med omnejd och det finns flera alternativ att välja bland. Alla familjer ser olika ut och idag finns det matkassar både för de med flera barn och för de utan barn. Både Middagsfrid och Linas matkasse erbjuder matkassar med recept med olika svårighetsgrad så att du själv kan välja när du vill lägga ner lite extra tid och omsorg på kvällens middag och när du vill att det ska gå extra fort. Varje vecka innan kassen levereras får du reda på vilka recept som gäller den kommande veckan så att du kan lägga upp måltiderna som du själv vill.

Matkasse Jönköping från Linas matkasse

Linas matkasse erbjuder en inspirationskasse, en barnkasse och en originalkasse som alla finns tillgängliga för den som vill ha en matkasse i Jönköping. Inspirationskassen innehåller en blandning av gamla favoriter och moderna rätter. Denna kasse är till för de som vill ha en lite större utmaning utan att man behöver lägga ner massor av tid i köket innan varje middag. Barnkassen innehåller barnens egna favoriter och originalkassen innebär en bra blandning av kött, fisk, fågel och grönsaker som gör att man orkar med vardagens slit.

Matkasse Jönköping från Middagsfrid

Middagsfrid erbjuder en liten kasse, en mellanstor kasse, en stor kasse och en barnkasse för den som letar efter en matkasse i Jönköping. Den lilla matkassen passar bra för två personer medan den mellanstora och stora brukar vara lagom åt fyra respektive sex personer. Barnkassen är komponerad med särskilt fokus på de smaker som barnen brukar uppskatta och innehåller också några extra lättlagade rätter.

MFRI-01 Bild på Linas Matkasse

1
0