Hemmamålet

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Kampanjpris med 100 kr unik rabatt hos Hemmamålet via Matkasse.nu. Ange kampanjkoden MNU100 när du blir kund så får du rabatten. Lycka till!

Hemmamålet sidhuvud

Hemmamålet – ät bra och stöd din lokala idrottsförening

Hemmamålet har som affärsidé att förenkla folks vardag samtidigt som man stödjer lokala idrottsföreningar. Varannan vecka får den som prenumererar på Hemmamålets matkasse ingredienser och recept till fem middagar för fyra personer. För varje matkasse man beställer går sedan 25 kronor till en lokal idrottsförening. Man väljer själv vilken förening man vill stödja, och kan till och med välja att stödja ett specifikt lag. På detta sätt får man inte bara god och nyttig mat levererad till dörren, utan man bidrar också till ett mer aktivt föreningsliv och lokal sport.

Vad ingår i matkassen?

I matkassarna från Hemmamålet ingår alltså ingredienser och recept till fem måltider. Ingredienserna är beräknade att räcka till fyra personer. Måltiderna för varje vecka varierar, men innehåller alltid en bra balans av olika proteiner, kolhydrater och fetter. Kocken Michael Bäckström komponerar alla rätter och kallar själv maten som följer med Hemmamålets matkassar för “modern husmanskost”. Råvarorna är alltid av högsta kvalitet, och är dessutom i så stor mån det är möjligt närproducerade för att minska belastningen på vårt klimat. Fisken kommer från Frihamnen i Göteborg och även denna är i den utsträckning det är möjligt fiskad lokalt. Köttet som Hemmamålet använder till sina rätter är svenskt, och i de fall svenskt kött inte är tillgängligt av olika anledningar, väljer man det näst bästa alternativet.

Hur beställer man matkassen?

När man beställer en matkasse från Hemmamålet så går en del av priset till en lokal idrottsförening. För att välja vilken idrottsförening du vill stötta samt beställa din första kasse går du in på Hemmamålets hemsida. För närvarande så går matkassen att beställa i västra Götalandsregionen, men målsättningen är att så småningom bli rikstäckande.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!