Gröna kassen

Gröna kassen - den vegetariska matkassen

gronakassen

Gröna kassen startades eftersom dess grundare, Hubbe och Kina, inte upplevde att det fanns en riktigt bra matkasse för den som vill äta vegetarisk kost, utan tillsatser och gifter. De ville starta en tjänst som levererar näringsrik, god och miljömässigt hållbar mat till människor, och resultatet av denna strävan blev till slut Gröna kassen. Du kan i dagsläget välja mellan att få din matkasse för tre, fyra eller fem middagar. Måltiderna uppdateras varannan vecka men innehåller alltid minst 90 % ekologiska varor.

Vad innehåller matkassarna från Gröna kassen?

Förutom att 90 % av ingredienserna som levereras i matkassen är ekologiska, är all mat vegetarisk. Vegetarisk kost orsakar mycket mindre belastning på miljön i jämförelse med animaliska produkter, vilket gör det till ett mer hållbart alternativ för vårt klimat. Vegetarisk kost är dessutom bra för hälsan, och med Gröna kassen får du recept för rätter som inte bara är näringsrika och innehåller massor av vitaminer och mineraler, utan också smakar gott. Båda grundarna till Gröna kassen har mycket erfarenhet av matlagning, liksom från livsmedelsbranschen.

MatkassePortionerRabattkodPris-Kampanjpris 
5-dagarskassen4MKG10895-806*Beställ här!
4-dagarskassen4MKG10795-716*Beställ här!
3-dagarskassen4MKG10695-626*Beställ här!
Glutenfri 4-dagarskassen4MKG10795-716*Beställ här!
Glutenfri studentkasse / enpersonshushåll, 4 dagar1MKG10250-225*Beställ här!

Strävar efter kvalitet

Gröna kassen är inte bara noggranna med att leverera produkter som är bra för vårt klimat, utan de eftersträvar också en hög kvalitet när det gäller hur maten smakar. Att få ett nära förhållande till det vi stoppar i oss gör inte bara att vi blir mer medvetna om hur det vi äter påverkar vår miljö, utan uppmärksammar också hur det påverkar våra kroppar. När du beställer din första matkasse så får du också en ekologisk baskasse med på köpet. Den innehåller varor som agavesirap, tamari, kokosfett och rapsolja och har ett värde av ca 245 kronor.

Var levererar Gröna kassen?

Din vegetariska matkasse kan idag levereras till Stockholm, Göteborg och Uppsala. På företagets hemsida kan du göra en intresseanmälan i det fall du bor utanför dessa områden, och då bli meddelad när de kommit till din ort.

1
0