Grilltema hos Middagsfrid i juni

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Under hela juni månad är det grilltema hos Middagsfrid. Detta innebär att man kan beställa en hel matkasse fullproppad med varor som är utmärkta för en riktigt lyckad grillkväll. Middagsfrid är en av Sveriges största leverantörer av matkassar och erbjuder ofta en skön blandning av både nya och klassiska recept. Middagsfrids grilltema är så klart inget undantag och klassiska grillrätter som hamburgare och fiskknyten ingår i grillkassen, liksom lite ovanligare rätter som inspirerats av utländsk matkultur.

Grilltema hos Middagsfrid under hela juni

Grilltemat pågår mellan vecka 23-26 och innebär härlig och god mat varje dag för den som älskar att grilla under sommaren. Rätterna fungerar utmärkt att grilla vare sig du använder gasol- eller kolgrill, men går också bra att värma i ugn för den som tycker det här med grillning är lite besvärligt. Under den här perioden kan du också ta chansen att vinna en gasolgrill av ett värde på 10.000 kronor! Alla som beställer minst två matkassar under juni månad deltar i utlottningen.

Vilka matkassar kan man beställa från Middagsfrid?

När det gäller Middagsfrids grilltema finns det tre kassar att välja på. En liten, en mellanstor och en stor kasse. Dessa passar bra för 2-6 personer, vilket innebär att alla typer av hushåll kan testa hur grillning med Middagsfrid går till. Precis som när det gäller de vanliga matkassarna från Middagsfrid är innehållet varierat, gott och nyttigt på en och samma gång och hela familjen kommer garanterat uppskatta recepten. En bra blandning av kött, fisk, kyckling och vegetariska alternativ med fetaost och frukt ingår i matkassarna under Middagsfrids grilltema. Upplev årets härligaste tid genom att äta gott och nyttigt varje dag med Middagsfrids grillkasse. Precis som vanligt får du rabatt på den första kassen och kan spara upp till 50%. Besök Middagsfrid.se redan idag och beställ din första kasse och delta i utlottningen av en gasolgrill värd 10.000 kronor!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!