Gomiddag.nu gör din matkasse personlig

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Gomiddag.nu – en matkasse för alla

Gomiddag.nu har som målsättning att leverera en matkasse som innehåller god, nyttig och spännande mat som både är trevlig att äta och är välkomponerad ut näringssynpunkt. Samtidigt vill de att matkassen ska kännas så personlig som möjligt och passa just din livsstil. Det är därför Gomiddag erbjuder tre olika matkassar som alla har olika inriktning.

Logo på Gomiddag.nu

Beställ idag med rabattkoden MATKASSEGUIDEN och få 150 kronor i rabatt på din första beställning! 

Matkassarna som du kan beställa från Gomiddag.nu är:

  • GI-meny: Denna matkasse är till för dig som gärna äter mycket proteiner, grönsaker och kolhydrater med lågt GI. Mycket fullkornsris och dinkel istället för pasta och potatis. Alla rätter kommer med en kalorideklaration och kommentarer från Gomiddags dietist. Finns för 2, 4 eller 6 personer och innehåller 4 middagar.
  • Variation & Tradition: En spännande komposition av middagar för den som gillar att prova nya smaker men som samtidigt vill variera dessa med gamla klassiker. Finns för 2, 4 eller 6 personer och innehåller 4 middagar.
  • Barnsligt gott: Recept som är särskilt anpassade till barnens smaklökar. Innehåller totalt 35 olika recept, där en veckomeny återkommer var sjunde vecka. Finns för 4 eller 6 personer och varje leverans innehåller 5 måltider.

Matkassar med mycket ekologiska produkter fria från tillsatser

Matkassarna från Gomiddag.nu innehåller så få tillsatser som möjligt och 20-30% av produkterna är ekologiska, kravmärkta eller närproducerade. Förutom att leverera mat som är nyttig, varierande och god vill Gomiddag.nu också ge sina kunder möjligheten att anpassa matkassarna i så stor utsträckning som möjligt. Det är därför du inte bara kan välja olika typer av matkassar med vitt skilda innehåll, utan också välja olika portionsstorlekar och leveranssätt. För den som har någon form av allergi finns det stora möjligheter att byta ut vissa av råvarorna, till exempel till alternativ med mindre laktos. Gomiddag tar miljöansvar och försöker inte bara erbjuda råvaror som är lokalt producerade och följer de svenska årstiderna utan anpassar också sina körturer för att spara på utsläppen så mycket som möjligt. Bara genom att börja med matkassar gör man mycket för miljön, eftersom man dels slipper ta bilen för att åka och handla, men också för att portionerna sällan innebär något svinn.

Beställ idag med rabattkoden MATKASSEGUIDEN och få 150 kronor i rabatt på din första beställning!

Logo på Gomiddag.nu
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!