Glutenfri matkasse

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Det har blivit allt vanligare att folk runt om i landet börjar med matkassar. Konceptet slog igenom på allvar för några år sedan och det är nu möjligt att börja prenumerera på en matkasse på i princip alla orter i Sverige. Eftersom detta blivit så populärt har det också dykt upp ett flertal leverantörer av matkassar som erbjuder en glutenfri matkasse eller andra alternativ för allergiker. En glutenfri matkasse innebär att de ingredienser som innehåller gluten byts ut mot glutenfria alternativ.

Hur beställer man en glutenfri matkasse?

699 kr (op 899 kr)
Aktiveras med klick på “Beställ här” >
Beställ gluten- och laktosfri matkasse från Ecoviva. 4 middagar – 4 personer.
MKN200 ger 200 kr i rabatt!
Samtliga matkassar kan fås glutenfria!
20% på alla kassar med VMM20 och klick på “Beställ här”.
Familjekasse gluten- och laktosfri. 5 dagar, 4 personer.
150 kr i prova-på rabatt med koden NY150KR o klick på “Beställ här”.

Den som är intresserad av att börja prenumerera på en glutenfri matkasse har idag flera alternativ. Ecoviva och City Gross är två exempel på företag som erbjuder glutenfria matkassar vid sidan om sitt ordinarie sortiment. Många av de företag som gör det möjligt att handla mat på nätet erbjuder också en glutenfri matkasse eftersom dessa leverantörer har tillgång till en mängd olika livsmedel. Av denna anledning kan de enkelt byta ut ingredienserna i sin vanliga matkasse och istället leverera en glutenfri matkasse om en kund så önskar.

Varför erbjuder inte fler en glutenfri matkasse?

Anledningen till att inte samtliga leverantörer av matkassar har möjlighet att erbjuda en glutenfri matkasse är för att de beställer in vissa varor för en viss vecka och att det helt enkelt kostar för mycket att ha ersättningsvaror på lager. Det måste såklart finnas ett tillräckligt stort kundunderlag för att det ska vara värt att börja med en särskild typ av matkasse, och många har tidigare gjort bedömningen att det inte finns det när det gäller just en glutenfri matkasse. I det fall man saknar möjligheten att beställa en särskild typ av mat kan man alltid höra av sig till leverantören och meddela denna om att intresse finns. Detta kan bidra till att de får upp ögonen för en helt ny kundgrupp.

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!