Gårdsbudet

Skriven av
Publicerad: , Senast ändrad:

Handla direkt från dina lokala gårdar online. Gårdsbudet samlar upp och levererar din beställning direkt hem till din dörr runt om Storstockholm. Genom producenter som är belägna nära Stockholm får du de allra färskaste råvarorna, skördade först när din beställning läggs. Dina varor ligger max ett dygn på kyllager innan du får dem hemlevererade. De lokala producenterna bestämmer själva sitt sortiment och sina priser. Gårdsbudet samordnar transporten hem till sina kunder.

Gårdsbudet – Maten och recepten

Maten är närproducerad och levereras direkt från lokala lantgårdar utan mellanhänder. Gårdsbudet arbetar tillsammans med småskaliga producenter som har ett starkt miljötänk. En stor del av producenterna har KRAV-certifiering eller en EU-Ekologisk certifiering. De som inte har certifiering utgår från Sveriges krav, som är högt uppsatta, på djurhållning och växthållning. Du kan välja kött, mejeriprodukter, bröd, fisk, grönsaker och torrvaror med tydliga märkningar om vilken närliggande gård varorna kommer ifrån. Välj mellan rökta delikatesser och fina råa köttbitar. Färska grönsaker som är odlade efter de olika säsongerna, eller skott som är goda på mackan. Bland mejeriprodukterna finns det fina ostar, mjölk, filmjölk och annat gott. Du kan även åka ut och besöka gårdarna för att se var din mat kommer från. Detta är spårbar mat med ett högt miljötänk.

Köpprocessen

Du går själv in på sidan och beställer det som du vill få levererat i veckan. Beställ på måndagen och få dina varor under torsdagen. Leveransdagarna kommer sannolikt att utökas när företaget växer. Efter din beställning åker Gårdsbudet ut till gårdarna och samlar ihop dina varor. Du får sedan din beställning levererad direkt till din dörr. Om du vill ändra i din beställning så måste det ske innan midnatt på måndagen så att det hinner registreras före veckans leverans.

Hemsidan

På Gårdsbudet hittar du kött, grönt, mejeri och fisk direkt från dina lokala gårdar. På hemsidan finner du stor variation inom alla olika livsmedelsgrupper. Det är en lättnavigerad och lättanvänd sida med tydliga bilder och information om alla livsmedel. Det finns olika sidor för de olika produkterna. Om du klickar på en produkt kan du tydligt se vilken gård som har odlat eller producerat vilken vara. Gårdsbudet har även en bra FAQ där du får svar på många frågor.

Företaget

Gårdsbudet har samlat närproducerad mat från kringliggande gårdar runt om Stockholm på en och samma plats. Du beställer enkelt från deras sida och får maten levererad till dig. Fokus ligger på ekologiskt hållbar mat med tydlig spårbarhet. Gårdsbudet har en genomtänkt hemsida där det är enkelt att beställa från. Du beställer från olika lokala gårdar, sedan samlas varorna ihop och levereras. Det är mycket färsk mat, då inget förvaras under en lång period. Dvs inte som en vanlig matkasse men ändå väldigt bra!

Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Upp till 989 kr på 4 kassar!
10
Dagar
10
Timmar
10
Minuter
10
Sekunder
Kom igång med din fräscha måltidsplan idag!
Spara upp till 989 kr på 4 kassar!